250 mb bedava hosting..

phpBB destek veya chat forumu değildir
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
Bu forumda phpBB sorunları dışındaki genel Webmaster sorunlarını ve problemlerini tartışabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
eXspet
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

250 mb bedava hosting..

Mesaj gönderen eXspet »

Arkadaşlar turkishinet olarak Amerikalı bir firmayla yaptığımız anlaşma sonucu ücretsiz host dağıtıyoruz..

Ücretsiz Hosting Özellikleri
Web hosting servisimiz Vista Panel İle beaber aşağıdaki özellikleri sunmaktadır;

250 MB alan! Vista Panel !
Web mail
6 GB aylık band! PHP Flags manager POP email
3 MySQL veritabanı! Automatic installer (29 yazılım!)
5 domain barındırabilme! FTP erişim! Php MyAdmin
5 altdomain barındırabilme! File manager (browser transfer)

E daha ne bekliyosunu?
Hemen tıklayın;
Web-hosting almak için yapmanız gereken yanlızca buradan forumumuza üye olmak ve hosting istediğinizi ilgili başlıkta belirtmek..

Yöneticilerimiz isteğinizi değerlendirecek ve uygun bulunduğunda e-posta ile bilgilendirileceksiniz..
Yorumlarınızı bekliyorum..
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: 250 mb bedava hosting..

Mesaj gönderen Dn_35 »

Reklam kokan, hatta host satmak için akıllıca bir plan yapmışsın HELAL olsun.

57 kişilik üyenin olduğu foruma üye toplamakmı istiyorsun anlamıyorum.

Bu şekilde Bedava hos dağıtılmaz. Foruma üye olacaklar, host talebinde bulanacaklar uygun görürseniz bedava vereceksiniz sonra server kaldırmıyor diye çok ucuza yer vermeye kalkacaksınız. Zaten açıkca yazmışsınız.

Bu işi gerçekten yapmak istiyorsan şartlarını açıkca yazarsın zaten nette bedava yer istemediğin kadar var.

Konu yoruma kapatılmıştır.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Kilitli

“Genel Tartışmalar” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir