üye aktarma sorunu(acil)
üye aktarma sorunu(acil)
ben forumumu yeni bir servera geçirmeye çalıştım sql sorunundan dolayı geçiremedim şimdi sıfır kurdum konuları tek tek aynen yazıyorum fakat önceki forumumda 750 tane üyem vardı onları yeni foruma nasıl aktarabilirim?acil yardımcı olursanız sevinirim
Re: üye aktarma sorunu(acil)
SQL sorunu derken yedeğin sağlamsa sorunsuz yüklemen lazım.
yanlızca üyeleri yüklemek istersen phpbb_users tablosunu SQL sorgusu olarak yüklemen gerek.
yanlızca üyeleri yüklemek istersen phpbb_users tablosunu SQL sorgusu olarak yüklemen gerek.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
sql sağlam ama önceki host kayyo oldugu için sanırım problem çıkarıyor ya forum çok büyüktü ondan yapamadımm sanırım.üye işini bakacağım teşekkür ederim.sanırım öncekiusers i silip bunu yapacağım bide önceki konuları nasıl ekleyebilirim aynı başlıkları yazdım tekrar ama alt başlıklarda yazan çok kişi vardı o yazıları nasıl geri getirebilirim.Sanırım tam sql sorgusu yapmam lazım?
ya bunda nereyı sql sorguısu olrak yapıcas seymı php-users e gırdım en uste sql sorgusu wardı onun altındAkılerıımı yapıcas
yardm edecek yoqmu
bıde eskı sıtdekı konularıda tasıyabılırmıyıs
Dostum eski sitede ne varsa (eğer sql yedeğin sağlamsa) taşıyabilirsin..
Ama 850 üyen varsa muhtemelen bu sql dosyası 50 mb'den fazladır..
Bu yüzden de hepsini atarken soru çıkacaktır..
Tavsiyem sql dosyasını aç, tüm tabloları farklı dosyalara kaydet ve öyle yedeğini al..
Ben bu şekilde yaptım zamanında..
Ama 850 üyen varsa muhtemelen bu sql dosyası 50 mb'den fazladır..
Bu yüzden de hepsini atarken soru çıkacaktır..
Tavsiyem sql dosyasını aç, tüm tabloları farklı dosyalara kaydet ve öyle yedeğini al..
Ben bu şekilde yaptım zamanında..
45 uyem war onlaı alıcam ama nasıl yane dn_35 arkasımısın dedı gıbı gırdım dedıgı yere ustte sql sorugussu war onumu obur sıtemde yapıcam anlamadım
cvp yasıcak yoqmuya
arkadaşım phpmyadmin panelinden phpbb_users i sql dosyası olarak kaydet ve yeni hostundan sql olarak sorgulat.eski üyelerin gelecektir.djtata yazdı:45 uyem war onlaı alıcam ama nasıl yane dn_35 arkasımısın dedı gıbı gırdım dedıgı yere ustte sql sorugussu war onumu obur sıtemde yapıcam anlamadım
phpmayadmına userse gırdım sımdı orda dısarı aktar war sql acıkla fln war nası yapıcam ya
ya lutfen yardım edın beklıyom 5 gunden berı
off yardım edecek yoqmu
@djtata, habire soru sorup cevap bekleyeceğine forumu biraz gezsen başlıklara baksan sorduğun sorunun cevabının var olduğunu görürdün,
viewtopic.php?f=2&t=420

Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir