IFRAME(Yardım istiyorum)

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Black_America
Kayıtlı Kullanıcı

IFRAME(Yardım istiyorum)

Mesaj gönderen Black_America »

Arkadaşlar ben subSilver temasını değiştirerek garip birşey yapmaya çalıştım.Ama html'i tam olarak bilmediğim için takıldım bir yerde.Ben kısaca anlatıyım resimde de gösterdim iframe yerini.Ben forum anasayfaya girdiğim zaman yani kategorileri ve forumları gördüğüm yerde solda kategoriler küçük bir kutu şeklinde aşağıya iniyor.Eğer bir forum seçilirse orda iframe içinde açılıyor.Ama ben iframei kendisi açılan sayfa ne kadar büyük ise o kadar boyut almasını istiyorum.Nasıl yapmalıyım?
ft.JPG
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

PreMod grubu oluşturuyorum.Katılmak isteyenler ÖM atsınlar.
eXspet
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: IFRAME(Yardım istiyorum)

Mesaj gönderen eXspet »

Tam olarak demek istediğini anlamadım ama eğer iframein ekran büyüklüğüne göre genişlemesini istiyorsan [width="600" height="115" ] kısmındaki sayısal değerler yerine % olarak değer verebilirsin(örn; width="%10" height="%20)
Ayrıca iframede scrolbar olmasını istemiyorsan da [ scrolling ] kısmını [ ="no" ] olarak değiştirebilirsin..

Kod: Tümünü seç

<IFRAME name="frame_ismi" src="frameadresi.html"  width="600" height="115" scrolling="no" frameborder="0" marginwidth="0" marginheight="0"></IFRAME>
Kullanıcı avatarı
Black_America
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Black_America »

Ben de bu şekilde yaptım ama diyorum ki mesela açılacak olan sayfa 700px ise bunu kendi ayarlasın.fakat başka bi yöntem düşünüyorum.İlgin için teşekkür ederim ;)

PreMod grubu oluşturuyorum.Katılmak isteyenler ÖM atsınlar.
the_nobody
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen the_nobody »

bildiğim kadarıyla html'de iframe'de böyle bir imkanın yok fakat php'nin include(""); kodunu kullanabilirsin ;) Bir tablo oluştur onun içine koy... Gerçi çok karışık bir işlem olur ama mantıken olması gerekli. :roll:
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir