yeni seyler ekleme modu
yeni seyler ekleme modu
arkadaslar üst kısımda anasayfa portal kişisel mesajlar falan yazıyoya sayfalara geçiş yapabiliyoz o kısma yeni bişey nasıl ekleyebiliriz ve portalda yanda bulunnan menü kısmına yeni bişey nasıl ekleyebiliriz
birde
portalda köşelerde menü kimler çevrimiçi gibi kısımlar var ortadada haberler diye seçtiğin konular var o konuların olduğu orta kısma yeni mesela sohbet falan nasıl ekleyebiliriz eklediğimizde ortada gözükçek yan tarafta menü falan olcak onların ortasında lütfen yardımmm edin bi türlü bulamadım lütfennnn yardımmm arkadaslarr
birde
portalda köşelerde menü kimler çevrimiçi gibi kısımlar var ortadada haberler diye seçtiğin konular var o konuların olduğu orta kısma yeni mesela sohbet falan nasıl ekleyebiliriz eklediğimizde ortada gözükçek yan tarafta menü falan olcak onların ortasında lütfen yardımmm edin bi türlü bulamadım lütfennnn yardımmm arkadaslarr
Re: yeni seyler ekleme modu
beyler neden kimse cevap yazmıyor lütfen yardım edin simdiden çok teşekürler
- Black_America
- Kayıtlı Kullanıcı
Öncelikle forumlarda arasan hepsini bulurdun bunu söylemeden geçemicem.Ama tekrardan yazalım bulunsun.Üst tarafa ne eklmeki istiyosun onu bi söyler misin?Hangi adrese yönlendiriceksin?
PreMod grubu oluşturuyorum.Katılmak isteyenler ÖM atsınlar.
ya bende download bölümü varda üstte yazmıyo indir falan diye onu yazıp download bölümüne yönlendircem.
- Black_America
- Kayıtlı Kullanıcı
<a href="link_buraya yaz" class="mainmenu">Dosyalar</a>
"link_buraya yaz" kısmına download.php ise download.php veya ne ise onu yaz yönlenir.
"link_buraya yaz" kısmına download.php ise download.php veya ne ise onu yaz yönlenir.
çok sağolasın dostum son sorum bu yazıcağım yer hangi tpl dosyasında:D:D
- Black_America
- Kayıtlı Kullanıcı
Yaf kusura bakma bu günlerde çok dalgınım. templates/tama_adin/overall_header.tpl yi aç orda "{L_FAQ}</a>" ara ve bu kodu arkasına ekle.serocan yazdı:çok sağolasın dostum son sorum bu yazıcağım yer hangi tpl dosyasında:D:D
eyw çok çok sağolasın dostum bu iyiliğini hiç unutmıcam çok sağol
bide bişey dicem bi sitede gördüm forum kısmında solda yana doğru açılan hızlı menü koymus o nasıl oluyo ben burd hiç görmedimde bi bilgin varmı
bide bişey dicem bi sitede gördüm forum kısmında solda yana doğru açılan hızlı menü koymus o nasıl oluyo ben burd hiç görmedimde bi bilgin varmı
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 1 misafir