yardım
yardım
MERHABALAR BEN BİR TÜRLÜ BU CASH MODU YÜKLEYEMİYORUM.HER YAPTIĞIMDA HATA VERİYOR....KAÇ KERE DENEDİM BİR TÜRLÜ BECEREMEDİM...BU MODU session.php ye yükleyip buraya eklerseniz ger5çekten çok memnun olurum.yoksa kafayı yiyecem...
global $SID;taNGo yazdı:MOD dosyası içerisinden yapamadığınız kısmı kopyalayın yardım edelim.
if ( !empty($SID) && !preg_match('#sid=#', $url) )
{
$url .= ( ( strpos($url, '?') !== false ) ? ( ( $non_html_amp ) ? '&' : '&' ) : '?' ) . $SID;
}
return $url;
}
?>
#-----[ AÇ ]------------------------------------------
includes/sessions.php
#-----[ BUL ]------------------------------------------
global $SID;
if ( !empty($SID) && !eregi('sid=', $url) )
#-----[ Bulduğun Satırla Değiştir ]------------------------------------------
global $SID, $HTTP_SERVER_VARS;
if ( !empty($SID) && !eregi('sid=', $url) && !strstr($HTTP_SERVER_VARS['HTTP_USER_AGENT'] ,'Googlebot') && !strstr($HTTP_SERVER_VARS['HTTP_USER_AGENT'] ,'slurp@inktomi.com;'))
#
#-----[ Kaydet ve Kapa Bütün Dosyaları ]------------------------------------------
#
# Eom
rengi kırmızı olan bu yazılarda siyah olanları yapcakmışım.ama beceremedim.yardım lütfen
Bunun cash modla alakası nedir? Google site indexlemesi için session IDleri siler bu mod.
Bu kısmı bulun:
Bununla değişterek tekrar deneyin:
Bu kısmı bulun:
Kod: Tümünü seç
global $SID;
if ( !empty($SID) && !preg_match('#sid=#', $url) )
Kod: Tümünü seç
global $SID, $HTTP_SERVER_VARS;
if ( !empty($SID) && !preg_match('#sid=#', $url) && !strstr($HTTP_SERVER_VARS['HTTP_USER_AGENT'] ,'Googlebot') && !strstr($HTTP_SERVER_VARS['HTTP_USER_AGENT'] ,'slurp@inktomi.com;'))
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 4 misafir