konu açma

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Besiktastr
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

konu açma

Mesaj gönderen Besiktastr »

merhaba arkadaşlar phpBB3 ilk kez kullanıyorum, forumu kurdum, ilk foruma girişteki konuyu yönetim panelinden sildim, yerine yeni konu açmaya çalışıyorum yönetim panelinde herşey normal görünüyor fakat forum ana sayfaya girdiğimde hiç konu yok diyor. bunu nasıl çözebilirim?

hallettim tşkler.
8 Harf 3 Hece Sadece Be-şik-taş
murat_gunay
Kayıtlı Kullanıcı

Re: konu açma

Mesaj gönderen murat_gunay »

Yeni forum oluşturduktan sonra İzinleri Kopyalayıp Uygulamanız gerekiyor.
Gereken izinleri uyguladınız mı?
basoglanh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen basoglanh »

Arkadaşlar bende gelen hazır kategoriyi forumu sildim panelden açıyorum gözüküyor ama indexte yok nasıl olacak bu resimlerle anlatabilirmisiniz?
Yeni bir güne gülümse !
Kullanıcı avatarı
mc_kelleci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mc_kelleci »

forum yönetiminden forum izinlerini ayarlamanız gerekiyor.

bi forumun izinlerini gruplara özgü (misafir,kayıtlı kullanıcı,yönetici vs..) ayarlayın.diğer forumların izinlerini o ayarladıgınız forumun izinlerinden kopyalayın.

yada ben bu kadar uğraşamam derseniz forumu bi daha kurun...
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar :)
basoglanh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

İşte Asıl sorunda izinleri nasıl vereceğimizde yani karışık bir yer bir sürü özellik var çok güzel ama karışık valla birçok şekilde sabahtan beri deniyorum ama halen daha forum ana sayfada gözükmüyor anlamadım.. İzin sayfasından mesela forumu herkez görebilecek, kayıtlı üyeler mesaj yazıp okuyabilecek ama kayıtsızlar sadece ana sayfayı görebilecek yani girmek istediği foruma tıkladığı zaman üye girişi isteyecek bunu nasıl yapacağız.
Yeni bir güne gülümse !
Kullanıcı avatarı
mc_kelleci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

yönetim paneli-forumlar-forum izinlerine girin.

ekranda herhangi bi forumu seçin ve göndere tıklayın.
sonra sağda gruplar var oradan grupları teker teker seçip izinleri değiştire tıklayın ve kafanıza göre ayarlamaları yapın...
mesela misafire sadece okuma izni diye bi seçenek var onu verin
kayıtlı kullanıcıya standart erişim seçeneğini verin
yöneticiye tam erişim seçeneğini verin
bot gurubuna bot erişimi seçeneğini verin
genel yetkiliye standart erişim+anketler seçeneğini verin
COPPA kayıtlı kullanıcılar grubuna standart erişim seçeneğini verin

eğer gruplarda ince ayarlar yapmak isterseniz gelişmiş izinlere tıklayarak olayı detaylandırabilirsiniz...
basoglanh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Teşekkür ederim dediğin gibi oldu ama izinlerde şöyle bi değişiklik yapmak istersek mesela ziyeretçi sadece forumu görebilsin girmek istediği foruma tıkladığı zaman üye girişi yapması istense nasıl yapabiliriz. Hangisini ne yapmamız gerekiyor yani.

Birde Birşey belirtmek isterim hem diğer arkadaşlarımızada yardımcı olmuş oluruz. Panelden yeni kategori açtığınızda bunun ana sayfada görünmesini istiyorsanız açtığınız kategorinin forumunu ekleyiniz yani sadece kategori gözükmüyor.
Yeni bir güne gülümse !
Kullanıcı avatarı
mc_kelleci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

forumun misafirler için olan izinlerine gelip.gelişmiş izinlere tıklayın.
oradan sadece forumu görebiliri evet olarak işaretleyin geri kalan herşey hayır olarak kalsın.
içerik,eylemler,diğer,anketler bölümlerindede herşeyi hayır olarak işaretleyin...
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 5 misafir