Yeni Konu ve Kategori ve Forum Ekleyemiyorum..:S

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
turyeb
Kayıtlı Kullanıcı

Yeni Konu ve Kategori ve Forum Ekleyemiyorum..:S

Mesaj gönderen turyeb »

yeni açacağım sitem için ön hazırlık olması için local de phpbb3 denemeleri yapıyorum fakat yeni kategori ve forum eklediğimde forum anasayfada gözükmüyor.Ve genelde forum özelliklerini düzenlediğimde şu hatayı alıyorum

Kod: Tümünü seç

Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 1572864 bytes) in C:\wamp\www\phpBB3\includes\utf\data\confusables.php on line 1
Acaba forum ve kategori eklemeyi birileri resimli bir şekilde anlatabilir mi?
basoglanh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Yeni Konu ve Kategori ve Forum Ekleyemiyorum..:S

Mesaj gönderen basoglanh »

İlk olarak yönetim paneline giriş yapın. Yönetim paneline girdikten sonra genele tıklayın. Genele tıkladıktan sonra Kolay erişimin altında forumları yönete tıklayın.gelen yerden alta açacağınız forumun veya kategorinin ismini yazıp yeni forum oluştura tıklayın. gerisini aşağıdaki resimlşere bakarak yapabilirsiniz. İzinler önemli arkadaşlar izinlerle uğraşmamak için forumu kurduğunuz zamanki test forumu silmeyiniz izinleri hep oradan kopyalayabilirsiniz.

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

Yeni bir güne gülümse !
turyeb
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen turyeb »

yok olmuyor yapıyor , yapıyorum ama olmuyor anasayfada gözükmüyor ! ???
basoglanh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen basoglanh »

tam olarak ne yapamıyorsun panelden açtığız zaman panelde görebiliyormusun kendin? Eğer görebiliyorsan gördüğün yazıya tıkla içine gir girdikten sonra içinde forum aç içinde forumu olmayan kategoriler ana sayfada çıkmaz. Eğer halden daha yapamazsan msnden ulaşabilirsin arkadaşım bana. admin@kuscular.org
Yeni bir güne gülümse !
Kullanıcı avatarı
mc_kelleci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mc_kelleci »

wamp server kullanıyorsun. php.ini dosyasında ayarlama yapmak gerekiyo bi değer vardı onu artırmak gerekiyodu ama hatırlamıyorum googleda bi arama yap.eminim sorununa cevap bulursun.
yani forum izileriyle alakalı deil.wampserver programıyla alakalı
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar :)
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir