Yetkili Yazısını Yok Etme

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
basoglanh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Yetkili Yazısını Yok Etme

Mesaj gönderen basoglanh »

Aşağıdaki Resimdeki Gibi Görülen Yetkili Yazısını Nasıl yok Ederim Arkadaşlar. Valla Sağlam Gözükmeyen Forumumdaki Gibi yaptım Ayarların Hepsini Ama Aynı Yine. Hem Üye Kurucu Olmadığı Halde Hatta HiçBir Üye Grubuna Dahil Etmediğim Halde Forumu Görüntüleyemiyor fakat altta yönetim paneli yazısını görebiliyor.Nasıl düzeltirim bu ayarları.
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Yeni bir güne gülümse !
onselder
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Yetkili Yazısını Yok Etme

Mesaj gönderen onselder »

aynı şeyi bende merak ettim ama galiba öle bişi yapılamıyor
Kullanıcı avatarı
malt
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen malt »

Yönetim Kontrol Paneli >> Yükleme Ayarları >> Genel Seçenekler >> Moderatörlerin gösterilmesini aç >> Hayır >> Gönder.

İşlem bu kadardır.Kolay gelsin.
onselder
Kayıtlı Kullanıcı

malt yazdı:Yönetim Kontrol Paneli >> Yükleme Ayarları >> Genel Seçenekler >> Moderatörlerin gösterilmesini aç >> Hayır >> Gönder.

İşlem bu kadardır.Kolay gelsin.
Yönetim Kontrol Paneli içinde Yükleme Ayarları diye bir bölüm ben bulamadım tam olarak nerde acaba?
Kullanıcı avatarı
malt
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen malt »

onselder yazdı:Yönetim Kontrol Paneli içinde Yükleme Ayarları diye bir bölüm ben bulamadım tam olarak nerde acaba?
onselder
Kayıtlı Kullanıcı

Benim Yönetim Kontrol Paneli biraz farklı o yüzden bulamadım herald bu neden kaynaklanıyor acaba?

Bu arada malt arkadaşım ilgin ve emeğin için çok teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
malt
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen malt »

İkisinin arasında tek fark orada.Belki sürüm farkından ismini değiştirmiş olabilirler.Sen 'sistem kaynakları'na da bir bak istersen. ;)

Kolay gelsin...
onselder
Kayıtlı Kullanıcı

oraya da baktım hatta bakmadığım yer kalmadı diyebilirim ama yok maalesef :(
onselder
Kayıtlı Kullanıcı

Sistem kaynakları içindeymiş
"Yetkililerin görüntülenmesine izin ver" diye bölüm varmış buldum. teşekkürler ben "Moderatörlerin gösterilmesini aç " olarak aradığım için bu bölüm dikkatimden kaçmış.
Teşekkürler malt :)
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir