Yetkili Yazısını Yok Etme
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Yetkili Yazısını Yok Etme
Aşağıdaki Resimdeki Gibi Görülen Yetkili Yazısını Nasıl yok Ederim Arkadaşlar. Valla Sağlam Gözükmeyen Forumumdaki Gibi yaptım Ayarların Hepsini Ama Aynı Yine. Hem Üye Kurucu Olmadığı Halde Hatta HiçBir Üye Grubuna Dahil Etmediğim Halde Forumu Görüntüleyemiyor fakat altta yönetim paneli yazısını görebiliyor.Nasıl düzeltirim bu ayarları.
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Yeni bir güne gülümse !
Re: Yetkili Yazısını Yok Etme
aynı şeyi bende merak ettim ama galiba öle bişi yapılamıyor
Yönetim Kontrol Paneli >> Yükleme Ayarları >> Genel Seçenekler >> Moderatörlerin gösterilmesini aç >> Hayır >> Gönder.
İşlem bu kadardır.Kolay gelsin.
Yönetim Kontrol Paneli içinde Yükleme Ayarları diye bir bölüm ben bulamadım tam olarak nerde acaba?malt yazdı:Yönetim Kontrol Paneli >> Yükleme Ayarları >> Genel Seçenekler >> Moderatörlerin gösterilmesini aç >> Hayır >> Gönder.
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]onselder yazdı:Yönetim Kontrol Paneli içinde Yükleme Ayarları diye bir bölüm ben bulamadım tam olarak nerde acaba?
Benim Yönetim Kontrol Paneli biraz farklı o yüzden bulamadım herald bu neden kaynaklanıyor acaba?
Bu arada malt arkadaşım ilgin ve emeğin için çok teşekkürler...
Bu arada malt arkadaşım ilgin ve emeğin için çok teşekkürler...
İkisinin arasında tek fark orada.Belki sürüm farkından ismini değiştirmiş olabilirler.Sen 'sistem kaynakları'na da bir bak istersen. 
Kolay gelsin...

Kolay gelsin...
oraya da baktım hatta bakmadığım yer kalmadı diyebilirim ama yok maalesef 

Sistem kaynakları içindeymiş
"Yetkililerin görüntülenmesine izin ver" diye bölüm varmış buldum. teşekkürler ben "Moderatörlerin gösterilmesini aç " olarak aradığım için bu bölüm dikkatimden kaçmış.
Teşekkürler malt
"Yetkililerin görüntülenmesine izin ver" diye bölüm varmış buldum. teşekkürler ben "Moderatörlerin gösterilmesini aç " olarak aradığım için bu bölüm dikkatimden kaçmış.
Teşekkürler malt

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir