Sabahın 5 i phpbbturkey/forum online sayısı 320
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Sabahın 5 i phpbbturkey/forum online sayısı 320
bu gece uyku tutmadı biraz konulara bakayın dedim o da ne phpbbturkey/forums online sayısı 320 ahahaha 

Re: Sabahın 5 i phpbbturkey/forum online sayısı 320
Şu anda da 319 kişi online.. Muhtemelen, siteyi ziyaret edenlerin veritabanı bağlantısı sonlandırılmadığından aktif görünüyor olmalılar; yoksa son 5 dk için biraz fazla bir rakam..
Neden şaşırdıızki oradaki rakamlar gerçek 5 dakikalık rakamlar, Sitemizin günlük hiti epeyce yüksektir.
şu an 304 kullanıcı çevrimiçi
şu an 304 kullanıcı çevrimiçi
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Yo hiç şaşırmadım aksine hoşuma gitti. Son 5 dakika için oldukça iyi bir rakam. Buradan birşeyler öğreniyorsak, faydalanıyorsak, desteklemekte vazifemiz. 

zaten sana yazmamıştım mavideniz, bplr biraz fazla rakam demiştide ona söylemiştim.
Toplam 64 kullanıcı çevrimiçi
Bugüne kadar en çok 401 kişi Bugün, 15:21 tarihinde çevrimiçi oldu
Şu anki değerler :bplr yazdı:Şu anda da 319 kişi online.. Muhtemelen, siteyi ziyaret edenlerin veritabanı bağlantısı sonlandırılmadığından aktif görünüyor olmalılar; yoksa son 5 dk için biraz fazla bir rakam..
Toplam 64 kullanıcı çevrimiçi
Bugüne kadar en çok 401 kişi Bugün, 15:21 tarihinde çevrimiçi oldu
Ben sabahın 5'inde ve 11'inde yakın sayılar görülmesini şüpheyle karşıladım.. Yoksa sabah 5 de 300 kişi oluyorsa 11 da olan rakam normal hatta biraz düşük bile kıyaslayınca.. Şu anda 50 kişi var çevrimiçi..
Demekki forum sahipleri gece kuşu olmalı; kimse yokken bakım vb yapıyorlar sitelerine.. Dolayısıyla burada gün içi trafik dağılımı epey farklı. Kendi siteme kıyasla..
Demekki forum sahipleri gece kuşu olmalı; kimse yokken bakım vb yapıyorlar sitelerine.. Dolayısıyla burada gün içi trafik dağılımı epey farklı. Kendi siteme kıyasla..
foruma girdiğim şu anda online sayısı 400 ün üzerinde seyrediyor. alexa.com a bakacak olursak phpbb turkey in ziyaretçileri sadece Türkiyeden değil Tüm dünyadan ziyaretçileri olduğu görünüyor. Phpbb ana siteleri için normal bir durumdur. Bu arada sitenin anlık traffic yükü ve sql nin performansınıda görmüş olduk. Biraz daha güçlendirilmeli bence. phpBB nin ana sitesine bakacak olursak çok daha yüksek online sayısıyla çok hızlı bir açılım sözkonusu.bplr yazdı:Ben sabahın 5'inde ve 11'inde yakın sayılar görülmesini şüpheyle karşıladım.. Yoksa sabah 5 de 300 kişi oluyorsa 11 da olan rakam normal hatta biraz düşük bile kıyaslayınca.. Şu anda 50 kişi var çevrimiçi..
Gelen mesajlarla kıyaslarsak, 400 kişi online bana saldırı gibi geliyor.
hits arttırarak saldırı böyle bir ilişkiyi nasıl kurdun hayret ediyorum.phpbb6 yazdı:Gelen mesajlarla kıyaslarsak, 400 kişi online bana saldırı gibi geliyor.

şu alttaki rakamlara bak online hiç bir zaman bin in altına düşmüyor. en yüksek 8680 online. 8680 kişi siteyi göçertememiş muhahahhaa

http://www.phpbb.com/community/
In total there are 1079 users online :: 103 registered, 4 hidden and 972 guests (based on users active over the past 30 minutes)
Most users ever online was 8680 on Mon Mar 19, 2007 1:28 am
Demek istemediğimi anlamıyorsun, her akşam giriyorum mesela foruma ortalama 15-20 konu açılmış oluyor, 400 kişi olsa bu kadar az mı konu açılır.
foruma her gelen konu açacak soru soracak diye birşey yokki, forumu araştırabilir sorunu varsa daha önce sorulmuşmu diye bakabilir vs. bir çok sebeble sitemizi ziyaret edebilirler.
bir an saldırı var diye düşünsek bu her zaman olmaz, çoğu zaman online sayımız yüksek oluyor.
dün:
Bugüne kadar en çok 424 kişi Dün, 17:45 tarihinde çevrimiçi oldu
Şu an:
Toplam 343 kullanıcı çevrimiçi :: 17 kayıtlı, 0 gizli ve 326 misafir
bir an saldırı var diye düşünsek bu her zaman olmaz, çoğu zaman online sayımız yüksek oluyor.
dün:
Bugüne kadar en çok 424 kişi Dün, 17:45 tarihinde çevrimiçi oldu
Şu an:
Toplam 343 kullanıcı çevrimiçi :: 17 kayıtlı, 0 gizli ve 326 misafir
O zaman misafirler üye olup soru sormaya bile tenezzül etmediklerine göre aradıklarını kolayca buluyorlar demektir. Oldukça büyük bir başarı. Bir de üyeler düzgün ve anlaşılır soru sorsa, başlık açmayı öğrense artık...
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir