PhpBB uzmanı arıyorum.

phpBB destek veya chat forumu değildir
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
Bu forumda phpBB sorunları dışındaki genel Webmaster sorunlarını ve problemlerini tartışabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-DEKAN-
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

PhpBB uzmanı arıyorum.

Mesaj gönderen -DEKAN- »

Phpbbde özel optimizasyonlar yaptırıcam, 10 maddelik bir iş listemiz var. sağdan soldan bulma imkanı olan modlar olmadığından , phpbb ve kodlama üzerine uzmanlaşmış bu işi sorunsuz becerebilecek birini arıyorum.

Güvenilirlik açısından veya konu ile ilgili bana R10'dan ulaşmak isteyenler için ilgili başlığım ;
http://www.r10.net/insan-kaynaklari/122 ... niyor.html

msn : dekan@muzikfakultesi.com
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Re: PhpBB uzmanı arıyorum.

Mesaj gönderen bplr »

- Eğer ingilizce biliyorsanız
- Yeterli bütçeniz varsa
- Türkiye'de bu işi yapabilecek biri var da yapmıyorsa,
phpbb.com sitesine gidin, birçok mod yazarı ücret karşılığı iş yaptıklarını yazıyorlar imzalarında..
İşinizin aciliyetine göre yabancılara da mod yazdırabilirsiniz,
Türkçe dil dosyalarını hazırlama işini ise zorlanmadan kendiniz yaparsınız..
-DEKAN-
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen -DEKAN- »

ingilizce bir noktaya kadar yetse de tıkanırım eminim.. teknik tanımlar da söz konusu olduğundan tam doğru anlatamayabilirim yaptırmak istediğimi..
Kullanıcı avatarı
phpbb6
Uzaklaştırıldı

Mesaj gönderen phpbb6 »

yabancılarda phpbb2 to phpbb3 = 50€ yazıyor, ee yuh yani.

Hertürlü phpBB3 işini sorunsuzca yapabilirim, referansım falan yok, bir dandik sitem var...

“Genel Tartışmalar” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir