merhaba arkadaşlar
sitemde moderatorler yazan kısımda grup ekliyoruz ya o grup ekledğimizde kalın harfle çıkmıyor onu nasıl kalınlaştırabiliriz örnek birinci resimdeki benim sitem 2 ci resim ise başka bir sitedeki onu nasıl ayarlarız kalın olucak halde veya phpb sürümü eskiv eya değşik bişeymi
o ismi nasıl kalınlaştırıcaz
Resim 1 benim sitemdeki yazılar ince
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Resim 2 Başka sitedeki yazılar kalın
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
EWvet lütfen yardımlarınızı esirgemeyin lütfen
grup la ilgili bakabilirmisiniz lütfen ??
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: grup la ilgili bakabilirmisiniz lütfen ??
arkadaşalar bu bölümden kalınlaştırdım ama forumun tanım ı yazıyor ya o kısımda kalınlaşıyor
p.forumdesc {
padding-bottom: 4px;font-weight:bold;
böle olunca tanımda kalınlaşıyor burayı nasıl editlersem tek grup ismi kalınlaşır
p.forumdesc {
padding-bottom: 4px;font-weight:bold;
böle olunca tanımda kalınlaşıyor burayı nasıl editlersem tek grup ismi kalınlaşır
Re: grup la ilgili bakabilirmisiniz lütfen ??
yardım edebilecek olan varmı lütfenn
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir