Avatar işlevselliği şimdilik kapatıldı??????????????????????
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Avatar işlevselliği şimdilik kapatıldı??????????????????????
avatar işlevselligi kapatıldı diyor avatar bolumunde bunu nasıl degistirecegim?yani avatar ekleme ayarını nasıl açacğım?
Re: Avatar işlevselliği şimdilik kapatıldı??????????????????????
yardım bekliyorum...
Kod: Tümünü seç
Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING, expecting ')' in /www/987mb.com/u/m/t/umtylkn/htdocs/includes/acp/acp_board.php on line 63
kardeş ayarlardan avatar ayarlarını kontrol et
kullanıcı ayarlarınada dikkat et tüm gruplarda avatar seçmeyi aktifleştir
avatar ayarlarında avatar kullanılmasına izin wer
galeri uzak awatar yada yükleme biri mutlaka acık olsun
kullanıcı ayarlarınada dikkat et tüm gruplarda avatar seçmeyi aktifleştir
avatar ayarlarında avatar kullanılmasına izin wer
galeri uzak awatar yada yükleme biri mutlaka acık olsun
http://www.oscarbilisim.org
PHPBB3 Kurulu ve kullanılıyor kalitedi modifikasyonlar aranıyor..
PHPBB3 Kurulu ve kullanılıyor kalitedi modifikasyonlar aranıyor..
ya bendede avatar sorunu var avatar yüklüyorum ama gözükmüyor birden gidiyor gibi oluyor nasıl yaparımm
- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
umtylkn senin sorunun çözümünü jaja kardeş açıklamış. izinleri bi elden geçir. avatar yüklemeyi açtıysan kayıtlı kullanıcılar grubunun bi izinlerini elden geçir...
replax senin sorun ise tarayıcı problemi gibi duruyor. farklı tarayıcılarla kontrol etsene...
replax senin sorun ise tarayıcı problemi gibi duruyor. farklı tarayıcılarla kontrol etsene...
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar 

teşekkürler kardesim ben hallettim onceden yedegini aldıgım dosyayı biraz once hata kodu olarak verdigim yazılarda ismi gecen dosya ile degistirdim.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 1 misafir