Forumlara abone olmak

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Ko2
Kayıtlı Kullanıcı

Forumlara abone olmak

Mesaj gönderen Ko2 »

Eğer bu mesajım yersiz ve yanlış bir yerde ise lütfen acımayın ve silin, ek olarak da özürlerimi peşinen kabul edin.

Ben PhpBB'ye yeni bir kullanıcıyım ve bir konuda bilgiye ihtiyacım var. Acaba bir kullanıcı grubunu ve/veya kullanıcıları bir foruma peşinen abone yapmanın bir ayarı var mı?

Eğer çok saçma bir soru sorduysam gerçekten kusura bakmayınız.

Teşekkürler
ReplaX11
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Forumlara abone olmak

Mesaj gönderen ReplaX11 »

zaten konuya girince kendi özelliği olarak foruma üye ol seçenmeği var yani gerek yok başka bişey konuya girince üste gözüküyo zaten
Ko2
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Ko2 »

Evet, onu gördüm ve o şekilde oluyor ama benim aslında yapmak istediğim admin olarak bazı kullanıcıları veya bir kullanıcı grubunu bir foruma ve/veya konu başlığına abone yapmak. Yani kişilerin kendilerinin abone olmasından farklı olarak ben admin olarak bunu yapabilir miyim?
ReplaX11
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ReplaX11 »

öyle birşey hiç görmedim duymadım ama belki phpbb3 ten epey bir derece anlayan varsa belki bilebilir ama normalde yok diye bilyorum
Ko2
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Ko2 »

Anladım, çok teşekkür ederim.

Buna ihtiyacım şu şekilde doğdu, oluşturduğum foruma üyelerin aktif olarak ilgisini çekebilmek. Çünkü bu foruma üye olan kişiler iş yoğunluğundan foruma girmeyi unutabiliyorlar ancak bu şekilde onlara mail gitmesini sağlayarak gelişmeleri takip etmelerini sağlamayı istemiştim.
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 3 misafir