Onay Kodu Gözükmüyor!!
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- omerfaruk21
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Onay Kodu Gözükmüyor!!
Arkadaşlar siteme birisi üye olamıyor. Üye olurken onay kodunu gösteren resim gözükmüyor. Onay kodunu kaldırmak istemiyorum spam yememek için. Birisi bana yardım edebilecek mi? Acil yardım bekliyorum şimdiden TEŞEKKÜRLER....
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: Onay Kodu Gözükmüyor!!
Merhaba arkadaşlar;
Benimde forumum da onay kodu resmi gözükmüyor. Çalışıyordu ama bu hafta ne olduysa kendi kendine bozuldu. Üye olacaklar onay kodunu göremiyor ve haliyle üye olamıyorlar. Onay kodunu iptal edebilirim ama bu seferde çok fazla spam alıyorum. 2.0'dan çektiklerimi bir ben bilirim
Arkadaş ta yazmış, neredeyse 2 ay olacak ama her hangi bir yardımı olan yok.
Lütfen yardımlarınızı bekliyoruz.
Teşekkür ederim şimdiden.
Özgür Demir
Benimde forumum da onay kodu resmi gözükmüyor. Çalışıyordu ama bu hafta ne olduysa kendi kendine bozuldu. Üye olacaklar onay kodunu göremiyor ve haliyle üye olamıyorlar. Onay kodunu iptal edebilirim ama bu seferde çok fazla spam alıyorum. 2.0'dan çektiklerimi bir ben bilirim

Arkadaş ta yazmış, neredeyse 2 ay olacak ama her hangi bir yardımı olan yok.
Lütfen yardımlarınızı bekliyoruz.
Teşekkür ederim şimdiden.
Özgür Demir
host yönetimine bildirin, sunucunun GD2 özelliğini aktif etsinler.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Teşekkür ederim Dn_35, hosting firmasına bildirdim umarım kısa sürede çözerler problemi.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Maalesef GD kaynaklı sorun değilmiş. Hosting firmasıyla görüştüm gd aktif durumda, onlarda bir problem bulamadı, forum ayarlarıyla ilgili bir problem olabilir dediler. Ama ayarlarda bir değişiklik yapmadım. Bu konu hakkında bilgisi olanlar lütfen cevap versin.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot], Google [Bot] ve 5 misafir