[Çözüldü] İfadeler

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
ugurRR
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

[Çözüldü] İfadeler

Mesaj gönderen ugurRR »

Selamlar;

Kullandığım forumda yeni ifadeler yüklemek için ifadeleri sildim. Yenilerini yükleyemedim, eskilerini yüklemek istedim fakat onuda beceremedim. .gif uzantılı orijinal ifadeler hostta yerinde duruyor nasıl düzeltebilirim bu sorunu.

İyi çalışmalar.
Kullanıcı avatarı
malt
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: İfadeler

Mesaj gönderen malt »

Ykp >> Mesajlaşma >> İfadeler

Aşağıda 'Çoklu ifade ekle' butonu var.Orda hostta bulunan yeni ifadeleri yükleyebilirsin.
Kullanıcı avatarı
blogcu forum
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen blogcu forum »

peki bende birşey sormak istiyorum. İfadeleri ekledikçe cevap yazma alanında sorun olmaya başladı. Bunları ayrı bır pencerede nasıl açtırabılırım ?
blogcu
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

blogcu forum yazdı:peki bende birşey sormak istiyorum. İfadeleri ekledikçe cevap yazma alanında sorun olmaya başladı. Bunları ayrı bır pencerede nasıl açtırabılırım ?
Merhaba,

:idea: Cevap yazma alanında görünmesini istemediğiniz ifadeleri [ resmi görüntülemek için tıklayın ] düğmesine tıkladıktan sonra Mesaj gönderme sayfasında göster kutucuğundaki işareti kaldırarak saklayabilirsiniz...

Gülücüklerin hemen altındaki Daha fazla ifade görüntüle seçeneğinde sakladığınız ifadelerin tamamı görünecektir zaten...

KOLAY GELSİN...
Kullanıcı avatarı
blogcu forum
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen blogcu forum »

sağol ya bu kadar basit miydi :lol: ben bi ara denemiştim ama demek ki aktif etmedikçe o işlemi yapmıyormuş. Sağolasın. Artık istediğim kadar ifade yükleyebilirim 8)
blogcu
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir