Her katagöriye ayrı resim nasıl koyulur ?? yardımm

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
djmemo
Kayıtlı Kullanıcı

Her katagöriye ayrı resim nasıl koyulur ?? yardımm

Mesaj gönderen djmemo »

slm bn her katagöriye ayrı resim koymak istiom nasıl koyabilirim acaba
Kullanıcı avatarı
aciyagulmek
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Her katagöriye ayrı resim nasıl koyulur ?? yardımm

Mesaj gönderen aciyagulmek »

merhaba arkadasım, öncelikle kategoriye koyacagın resimleri (forum-images) klasörünün içine at ve daha sonra kategori olustururken forum resmi yazan yere resimleri nereye atmıssan images/deneme.gif gibi yazıp gönder dersen eklediğin resimler kategori baslarında görünür...
djmemo
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen djmemo »

cok saolun yaptım teşekkürkler
Kullanıcı avatarı
aciyagulmek
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen aciyagulmek »

yardımcı olabildiysem ne mutlu.