Merhabalar,
Biz bir site kurduk.(www.forumdans.net). Bu sitede eklediğim kategorüler görünmüyo.Forumda inceleme yaptım ve bunun kurduğumuz kategoride izinleri kopyala gibi birşeyler yapıyormuşuz. Ama ben bu ilk phpBB3'e hoşgeldiniz mesajını silmiştim. bunun için izinleri kopyala yapamıyorum. izinlerden oluyormuş ama zor onunla uğraşmak istemiyorum. Bunun yerine sistemi yeniden kursam olur mu? sistem yeniden nasıl kuruluyo bunuda bilmiyorum. yönetim panelinden yeniden kur seçeneğine bastım ama henüz hiçbir öğe yok diyor lütfen yardım ne yapıcağım?
Teşekkürler...
(ACİL) FORUMDA KATEGORİ İLE İLGİLİ
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- cagatayozata
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: (ACİL) FORUMDA KATEGORİ İLE İLGİLİ
sitende forumları yönet kısmında belli 1-2 forum aç
sonra forum izinleri kısmından
o forumunların iznlerini ayarla görsün görmesin filan öle sonra başka bölüm açarken izinleri kopyala seçeneğinden ayarladığın bölümü seç ordaki izinleirn aynısını oraya kopyalarr veya öm atarsan bana sana ayarlayabilrim istersen msn adreisni yolla i
stersen
sonra forum izinleri kısmından
o forumunların iznlerini ayarla görsün görmesin filan öle sonra başka bölüm açarken izinleri kopyala seçeneğinden ayarladığın bölümü seç ordaki izinleirn aynısını oraya kopyalarr veya öm atarsan bana sana ayarlayabilrim istersen msn adreisni yolla i
stersen
Forumu ilk kurduğunda anasayfada bulunan "test forumu" senin için bir referanstır.Onu sildiysen forum izinlerini tekrar ayarlaman gerekir.Ya da forumun henüz yeniyse forumu sil tekrar kur.Ben öyle yapmıştım şahsen.
Şimdi sırasyıla ;
Yönetim Kontrol Paneli >> Forumlar Yönet >> Yeni Forum Oluştur bölümüne gir.
Kategori oluşturmak için forum tipini "kategori", forum oluşturmak için forum tipini "forum" olarak seç.Ardından forum adını ve açıklamasını gir.İzinler kısmına gelince izinleri forum kurulumunda yer alan "test forumu"ndan kopyala.
Bir de şunu söyliyim.Kategori açtığında onun içine forum açmazsan anasayfada o kategoriler gözükmez.Kategori açıp onu anasayfada göremezsen telaşa kapılma.
Kolay gelsin.
Şimdi sırasyıla ;
Yönetim Kontrol Paneli >> Forumlar Yönet >> Yeni Forum Oluştur bölümüne gir.
Kategori oluşturmak için forum tipini "kategori", forum oluşturmak için forum tipini "forum" olarak seç.Ardından forum adını ve açıklamasını gir.İzinler kısmına gelince izinleri forum kurulumunda yer alan "test forumu"ndan kopyala.
Bir de şunu söyliyim.Kategori açtığında onun içine forum açmazsan anasayfada o kategoriler gözükmez.Kategori açıp onu anasayfada göremezsen telaşa kapılma.
Kolay gelsin.
Geçen hafta aynı sorunla bende tebelleş olmuştum olayı şözmek için tam 8 defa kurup kaldırdım sonra karıştırıken Forumun altına kategori değilde yazılabilen forum ekleyince listede gözükür olmuştu. çok sevinmiştim. iş çok deneme yanılma yapmada sanırım..zaten yeni kurmuşsan bence korkmadan deneme yanılma yap. zaten dün BACK UP almayıda çözdüm artık datalarım kaybolacak diye de korkmuyorum. sende biraz karıştır bak nasıl 2 günde usta oluyon :dd Aslında aynı yollardan yeni başlayan herkes geçiyor. Bu konudaki sıkıntıların için YENİ KATEGORİ AÇMA diye aratırsan daha çok kaynak bilgi veya resim bulabilirsin. İşte bununla ilgili en son sorulan bir sayfada verdiğim cevap. Oradan başlayabilirsin.
Buraya Tıkla .. kolay gelsin..
Buraya Tıkla .. kolay gelsin..
Forever PhpBB3 - Http://www.PhpBBTurkey.Com sayesinde kendi phpbb3 sitemi kurabildim.
Sağ üst köşede ARAMA bölümü var aklınıza takılan her türlü sorununuzu oraya yazarsanız uğraşmak zorunda kalmazsınız...
Sağ üst köşede ARAMA bölümü var aklınıza takılan her türlü sorununuzu oraya yazarsanız uğraşmak zorunda kalmazsınız...
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 2 misafir