aktivitasyon mailinde hata...
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
aktivitasyon mailinde hata...
Üyelere giden aktivitasyon mailinin içindeki link bozuk gidiyor...
Nerde hata olabilir?
İlginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim...
Nerde hata olabilir?
İlginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim...
Re: aktivitasyon mailinde hata...
Üyelerin aktif pozisyona girebilmesi için giden mailde linkler neden bozuk gider?
Bir bilen ve yardım edecek yok mu?
Hangi dosyada hata, nasıl bu hata giderilebilir?
Bir bilen ve yardım edecek yok mu?
Hangi dosyada hata, nasıl bu hata giderilebilir?
Üyelere giden bütün postalarda yer alan linkler bozuk çıkıyor...
Bunun sebebi ne olabilir dostlar...
Nerde bir düzenleme yapmak gerekiyor?
İlgisi ve bilgisi olan lütfen paylaşsın...
Teşekkürler...
Bunun sebebi ne olabilir dostlar...
Nerde bir düzenleme yapmak gerekiyor?
İlgisi ve bilgisi olan lütfen paylaşsın...
Teşekkürler...
Bu yazdığım bir sorun değil mi? Yoksa bu forumla alakalı bir sorumu değil?
Bu forumu açmış olan dostlar, yoksa çokmu basit ve cevap vermeye değmez bir konumu?
Yahu anlamıyoruz işte ve bunun için buradayız herhalde...
Bu sorunun bir çözümümü yok yoksa..!
Güncelleme yaptık ve mailler sorun oldu...
Linkler bozuk gidiyor dedik ama hiç bir dostumuz bunla alakalı bir şey yazmadı...
Bakalım bulabilecekmiyiz kendi kendimize, burdan umut yok...
Yönetim yok..!
Bu forumu açmış olan dostlar, yoksa çokmu basit ve cevap vermeye değmez bir konumu?
Yahu anlamıyoruz işte ve bunun için buradayız herhalde...
Bu sorunun bir çözümümü yok yoksa..!
Güncelleme yaptık ve mailler sorun oldu...
Linkler bozuk gidiyor dedik ama hiç bir dostumuz bunla alakalı bir şey yazmadı...
Bakalım bulabilecekmiyiz kendi kendimize, burdan umut yok...
Yönetim yok..!
- aciyagulmek
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
senin yerinde olsam bunu o kadar dert edecegime, aktivasyon mailini kaldırırdım.
üyelikleri ya yönetici onayı ile onaylansın olarak ayarla, yada tamamen kaldır.
üyelikleri ya yönetici onayı ile onaylansın olarak ayarla, yada tamamen kaldır.
Evet zaten öyle kullanmaktayım...
Ancak giden bütün postalarda bu linkler bozuk gidiyor...
Vardır mutlaka bir çözümü değil mi?
Yoksa hiç kullanmasak, hiç problem kalmaz ortada..!
Tavsiyen için teşekkürler, kökten çözüm önermişsiniz...
Ancak giden bütün postalarda bu linkler bozuk gidiyor...
Vardır mutlaka bir çözümü değil mi?
Yoksa hiç kullanmasak, hiç problem kalmaz ortada..!
Tavsiyen için teşekkürler, kökten çözüm önermişsiniz...
Yardımcı olan dostlara teşekkürler..!
Çok basit bir hata buna sebeb oluyormuş ve dikkatsizliğimizden bu ana kadar farkedememiştik...
Ve bu hatayı bulduk düzelttik, şimdi sorun kalmadı...
Yol değiştirildi...
Bir ara uzantıyı site adı/phpBB3 yapmış sonra tekrar siteadı/Forum ile değiştirmiştim...
Ancak tekrar siteadı/phpBB3 yapınca, script yolu siteadı/Forum olarak kalmış...
Posta ile giden linklerde siteadı/Forum diye gidince, haliyle tıklanınca olmayan sayfa çıkıyordu...
Büyük dikkatsizlik işte ve acemilik...
Dikkat edince yani linkleri iş başa düşüpte incelemeye alınca bunu farkettik...
Ayarlarda bu yolu Forum değilde phpBB3 ile değişince, yani doğru yolu gösterince iş düzeldi...
Buraya açıkça yazdım ki, ola ki aynı benzer sorun yaşayan olursa bizim dikkatsizliğimiz bir ders olsun...
Teşekkür ederiz...
Çok basit bir hata buna sebeb oluyormuş ve dikkatsizliğimizden bu ana kadar farkedememiştik...
Ve bu hatayı bulduk düzelttik, şimdi sorun kalmadı...
Yol değiştirildi...
Bir ara uzantıyı site adı/phpBB3 yapmış sonra tekrar siteadı/Forum ile değiştirmiştim...
Ancak tekrar siteadı/phpBB3 yapınca, script yolu siteadı/Forum olarak kalmış...
Posta ile giden linklerde siteadı/Forum diye gidince, haliyle tıklanınca olmayan sayfa çıkıyordu...
Büyük dikkatsizlik işte ve acemilik...
Dikkat edince yani linkleri iş başa düşüpte incelemeye alınca bunu farkettik...
Ayarlarda bu yolu Forum değilde phpBB3 ile değişince, yani doğru yolu gösterince iş düzeldi...
Buraya açıkça yazdım ki, ola ki aynı benzer sorun yaşayan olursa bizim dikkatsizliğimiz bir ders olsun...
Teşekkür ederiz...
- aciyagulmek
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Teşekkür ederim arkadaşım...aciyagulmek yazdı:gözün aydın![]()
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Yandex [Bot] ve 4 misafir