[Çözüldü] siteyi kuramadım

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
xrhymer

[Çözüldü] siteyi kuramadım

Mesaj gönderen xrhymer »

Veritabanına bağlanılamıyor, hata mesajı için alta bakın.
Access denied for user 'admin'@'192.168.144.3' (using password: YES)

bu hatayı veriyo :(
Kullanıcı avatarı
malt
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: siteyi kuramadım

Mesaj gönderen malt »

Forumu kurdun da mı bu hatayı verdi? Eğer kurduktan sonra bu hatayı verdiyse veritabanına girmeye çalışırken yanlış giriş yapınca bu hata gelir genellikle.

Eğer forumu kurmadıysan veritabanını veritabanını sil baştan kur onu, sonra tekrar forumu kurmayı dene.
xrhymer

Mesaj gönderen xrhymer »

forum kurulu değil temiz bir host ta kurmaya çalışırken geldi başıma şaşırdım doğrusu bilgilerim de kesinlikle doğru :roll:
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

xrhymer yazdı:forum kurulu değil temiz bir host ta kurmaya çalışırken geldi başıma şaşırdım doğrusu bilgilerim de kesinlikle doğru :roll:
Merhaba,

Veritabanında oluşturduğunuz kullanıcı için o veritabanı üzerinde tüm yetkileri verdiniz mi?
xrhymer

Mesaj gönderen xrhymer »

öle bi işlem yaptığımı hatırlamıyorum sadece MySQL den database oluşturdum. Başka neler yapmam gerekiyor.
Kullanıcı avatarı
grsydgn
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen grsydgn »

mysql altında
MySQL Users' nin altında New User var buraya yeni kullanıcı adı altınada kullanıcı için bir şifre atıyorsun . bu işlemleri atadıktan sonra tekrar
MySQL Users' in sağ tarafında Add User To Database ( Veritabanına Kullanıcı ekle ) kısımından oluşturmuş olduğun Database 'le Kullanıcı ' yı seçiyorsun ve SUBMIT butonuna tıklıyorsun.
Çıkan sayfada ALL PRIVILEGES ( TÜM YETKİLER )butonuna tıklıyorsun.
Tekrar altındaki Make Change botonuna tıklıyorsun ve yetkilendirme başarılı bir şekilde oluyor.
Aşk Sevgilide Kaybolmaktır.
xrhymer

Mesaj gönderen xrhymer »

Sorun çözülmüştür yardımlarınız için teşekkürler.
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir