Giriş ve Kayıt Linklerini değiştirmek

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
deepfocus
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Giriş ve Kayıt Linklerini değiştirmek

Mesaj gönderen deepfocus »

İyi günler
sitemde vira temasını kullanıyorum viewforum_body.html dosyasında ve çoğu dosyada kayıt ile ilgili şeyleri aradım çıkarttım fakat bir değişiklik göremedim Phpbb3 forum ile joomlayı birleştirdiğimden joomla dan kayıt olunca ikisine birden kayıt oluyor phpbb3 den kayıt oluacn ise joomla özelliklerinden yararlanamıyor phpbb3 deki kayıt linkini joomladaki link ile değiştirmek istiyorum yardımları bekliyorum
deepfocus
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Giriş ve Kayıt Linklerini değiştirmek

bu sorunu bilen kimse yokmu yahu
Kullanıcı avatarı
phpbb6
Uzaklaştırıldı

Mesaj gönderen phpbb6 »

Olsa cevap yazarlardı değil mi ? Bence joomla sitelerinde şansını dene.
deepfocus
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

sen bilmiyorsan cevap yazmassın ayrıca bunun joomla ile bir ilgisi yok kavrayamamışsın sanıyorum ki
tekrar yazıyorum senin için phpbb3 forum kayıt linki
Kullanıcı avatarı
phpbb6
Uzaklaştırıldı

Mesaj gönderen phpbb6 »

Bunu joomla kayit sayfasina göre değiştirirsen olur sanirim.

includes/functions.php

Kod: Tümünü seç

'U_REGISTER'			=> append_sid("{$phpbb_root_path}ucp.$phpEx", 'mode=register'),
deepfocus
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

bunu denemedim fakat şöyle problemimi çözüm buldum
cache/tpl_TEMAADI_overal_Header.html.php dosyasından 156. satırın son kısımını incelerseniz register linklerini silip editlenebiliyor yine de teşekkürler.
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 4 misafir