Selamlar sayın ustalarım
pgpbb forum oluşturmakda sıkıntı yaşamıyorum ancak oluşturmuş olduğum foruma gelen tüm yazıların yönetici kontrolünden geçerek yayınlanmasını istiyorum. baya bir araştırma yaptım hatta bu siteyi bile hallaç pamuuna çevirdima ma cevabını bulamadım.
yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum
saygılarımla
emeğinize sağlık ustalarım!!!
Foruma açılacak soruların ya da cevapların yönetici kontrolü
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- aciyagulmek
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Foruma açılacak soruların ya da cevapların yönetici kontrolü
arkadasım bu izinlerle alakalı.
yönetim kontrol paneli - forumlar - grup forum izinlerine gir
hangi grubun mesajlarının yönetici onayı ile yayınlanmasını istiyorsan oradan ayarla.
yönetim kontrol paneli - forumlar - grup forum izinlerine gir
hangi grubun mesajlarının yönetici onayı ile yayınlanmasını istiyorsan oradan ayarla.
arkadaşlar phpbb3 izinleri çok ayrıntılı, bayaa bir kurcalamanız gerekebilir, ama izinler bölümünden kimin ne yapacağına hatta ne zaman nefes alacağına ne zaman nefes vereceğine bile karar verebiliyorsunuz. ama iyice bir kurcalamak lazım.
slm..
yönetim paneli > İzinler > Forum İzinleri > Gruplardan bir grup seç.
İzinleri değiştir butonuna bas.
gelen menüden Rol kısmından yetkili onaylı yı seç ve tüm izinleri uygula butonuna bas
hepsi bukadar.
yönetim paneli > İzinler > Forum İzinleri > Gruplardan bir grup seç.
İzinleri değiştir butonuna bas.
gelen menüden Rol kısmından yetkili onaylı yı seç ve tüm izinleri uygula butonuna bas
hepsi bukadar.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir