arkadaşlar ben rütbe resmi koyamıyorum.daha doğrusu bi seçenek çıkmıyor.böyle :
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
ne yapabilrim acaba?
rütbe resmi koyma
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: rütbe resmi koyma
/images/ranks/ Bölümüne FTPDEN Atacaksın Rütbe resimleriumutcanburak yazdı:arkadaşlar ben rütbe resmi koyamıyorum.daha doğrusu bi seçenek çıkmıyor.böyle :
ne yapabilrim acaba?
Örnek: admin.gif Gibi Yazıyor
-
- Kayıtlı Kullanıcı
acaba bu işlem phpbb free sitelere nasıl uygulanır
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Ozaman O Sitenin destek forumuna yazacaksın veya sitenin yetkilerinden yardım isteumutcanburak yazdı:acaba bu işlem phpbb free sitelere nasıl uygulanır
- VeLiDeSiDeRo
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
kaya_m44233 yazdı:/images/ranks/ Bölümüne FTPDEN Atacaksın Rütbe resimleriumutcanburak yazdı:arkadaşlar ben rütbe resmi koyamıyorum.daha doğrusu bi seçenek çıkmıyor.böyle :
ne yapabilrim acaba?
Örnek: admin.gif Gibi Yazıyor
Birader bende yeniyim.Tam olarak nasıl açıklayabilirmisin??
Fazlada şey yapmamak lazım...
- sivasli_14
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Arkadasım Soyle Yapcaksın
Ftp Programınla Giris Yapacaksın > Httpdocs Dosyasina Girecen > PhpBB3 Dosyasina Girecen > İmages Dosyasina Girecen > Ranks Dosyasi Var Ona Girecen Ve Oraya Hangi Rütbeye Ekliyeceksen Resmin İsmini Yazacaksın Admin Diye Oraya Atacaksın...
Ondan Sonra Admın Panelinden Sececeksın Ozaman Orda Gozukur Admin Diye..
Ok...
Ftp Programınla Giris Yapacaksın > Httpdocs Dosyasina Girecen > PhpBB3 Dosyasina Girecen > İmages Dosyasina Girecen > Ranks Dosyasi Var Ona Girecen Ve Oraya Hangi Rütbeye Ekliyeceksen Resmin İsmini Yazacaksın Admin Diye Oraya Atacaksın...
Ondan Sonra Admın Panelinden Sececeksın Ozaman Orda Gozukur Admin Diye..
Ok...
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir