merhabalar..
öncelikle aklımda merak ettiğim bir soru var..
şimdiye kadar phpbb nin portallı bir forum sayfasına rastlayamadım..
Ardından buradakı bır kac uye kendı scriptlerini hazırlamışlardı (portallı)..
Onların temalarını kullanmaya basladım lakın pek de güncellenmıyor..sureklı renkler degıstırılıyor o kadar.
[aslında hak verıyorum cunku o kadar cok kendı uyelerıne destek verıyorlar kı(uyeler sureklı soru yagmuruna tutuyor.),adam akıllı bır tema tasarlayamıyorlar.]
halbukı buradakı tema içerikleri ve tarzları cok cesitli ve bir o kadarda fazlası var.
Acaba tema grubunun phpbb temalarının , portallı bir şekilde tasarlamaları mümkün olurmu?
Özellikle phpbb3.0 ve üzerileri için..
benı bu konuda aydınlatırsanız sevınırım.
Saygılarımla.
[tartışma] Portal + forum
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
[tartışma] Portal + forum
siteme moderator ve paylaşımcı arkadaşlar arıyorum.Sitenin içeriği sadece download üzerinedir.Ayrıca sıtemızdekı mevcut tum konularda online 7/24 destek verebilecek operatorlere ihtiyacım var...
İlgilenenler lütfen özel mesajla irtibata geçsinler..
- sivasli_14
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: [tartışma] Portal + forum
Ben Kullaniyorum Yenı Kurduk Cok Eksik Var Ama Türkce Karakterlerde Hata Veriyo Bide Resim Ekleyemiyosun Portala ********** Yapmısta Eksik Cok Bence Gelistirmesi Lazim
www.sivasli-board.com bak istersen..
www.sivasli-board.com bak istersen..
örnek adres içinteşekkür ederim..gercekten meakımı giderdin..Tabıkı tam anlamında turkcelestırılmemıs ama olsun temanın iskelet yapısını gormen yeterlıydı..
cok sagol..
cok sagol..
siteme moderator ve paylaşımcı arkadaşlar arıyorum.Sitenin içeriği sadece download üzerinedir.Ayrıca sıtemızdekı mevcut tum konularda online 7/24 destek verebilecek operatorlere ihtiyacım var...
- sivasli_14
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Ayarlar Yapiyoruz Ondan Dolayi Almanca..Türkce Karakter Sorunu Var Portalda..
- blogcu forum
- Kayıtlı Kullanıcı
hadi tartışalım yapan yapmış ama paylasan yok galiba yoksa ben mi göremiyorum 

blogcu
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir