silsem nolur?

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
bettalar
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

silsem nolur?

Mesaj gönderen bettalar »

Forumun dosya ayarlarında hata yaptım sorun çıktı şuan. ben daha önceden 3-4 gün evvel forumun yedeğini almıştım. acaba forumu tamamen klasörleri falan kaldırsam sonra yeniden phpbb yüklesem ve bu yedeğimi de yeni yüklediğim foruma eklesem forumda yine eskisi gibi yazılan mesajlar ve üyeler çıkar mı? Biraz acemiyim bu konuda yardım ederseniz sevinirim.
Ali ÇELİK
İstanbul-Bahçeliever/Yenibosna
Kullanıcı avatarı
dlxattack
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Re: silsem nolur?

Mesaj gönderen dlxattack »

Şimdi forumun phpbb2 ise kullandığın phpbb2 temayı bi yerden indiriyorsun tamam onu bi yere sakladık sonra ekteki verdiğim cleab tables dosyasını sitene upload edip http://www.siteninadi.com/install/clean_tables.php şklinde çalıştırıp tüm gereksiz tabloları siliyorsun ardından forumunda config.php hariç tüm dosyları siliyorsun... Sonra ise yeni sıfır phpbb2 dosyalrını sitene yüklüyorsun config.php dosyası hariç ve install ve contrib klosörleri hariç... sonrada kullandığın temanın sıfır halinide templatese atıyorsun ve siten hazır ;)
Sorun çıkarsa yazabilirsin...
Dosya ekleri
clean_tables_1.0.9.rar
(41.87 KiB) 173 kere indirildi
PhpBB 2 Ye Devam...!!!!
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir