[İSTEK]Kırık link belirtme MODu

phpBB 3.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
RadiuSs
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

[İSTEK]Kırık link belirtme MODu

Mesaj gönderen RadiuSs »

merhabalar

hepiniz biliyorsunuz ki uye oldugumuz bir çok paylaşım sitelerinde yada kendi sitelerimizde sürekli kırık linkler ortaya cıkıyor ve sureklı olarak linki ölmüş konulara ya mesaj yazarak uyarıyoruz yada konuyu acan (nadiren) linkin kırık oldugunu fark edip yeniliyor.Ama ne var ki tabıkı acılan konu yeterınce ragbet gormuyor ve yeterınce paylasıma acık olmuyor.Treni kacırdınız mı artık mıllete avazınızın cıktıgı kadar bagrın..Yok su programın lınkı var mı dıye..İllaki işinize hep çok yarayan ,arayıpta bulamadıgınız cok guzel programlar olur.Nedense bu konuda yonetıcıler ve konu ekleyen arkadaslar habersız ve duyarsız kalıyor.

Bu konuda KIRIK LİNK BELİRTME gibi bir modun tasarlanması herkes ıcın daha cabuk olaya el atılmasını saglayacaktır.

Tabıkı burada modu olusturmak Moderator arkadaslarımıza kalıyor.

Benım dusuncem bıldıgımız konuya puan verme gıbı tıklamalı bır sey yapılması ve dırekt olarak tıklandıktan sonra yönetici veya konuyu acanın mailine/Ö.M. na otomatık bır kırık link belirtme mesajının gıtmesı.Tabıkı her uye en fazla 1 kez tıklayabılır ve her tıklandıgında mesaj gıtmesı yonetıcıyı ve konu ekleyenı usandıracagından daha cabuk bu sıkıntıdan kurtulmak ısteyeceklerdır.düşünsenize admın bir acıyor maıl adresını ,100 lerce kırık lınk mesajı..süper bence zorakı tesvık ettırır ınsanı lınkı duzeltmek ıcın:)

Ayrıca bıldıgınız gıbı en son 10 konu ıstatıstıgıne ılaveten en son kırık link diye bir tablo daha eklense bence hıc de fena olmaz.Yada yenilenen kırık linkler diye bir bölüm.En azından Herkes hangı programın linkinin kırık oldugunu bılır.Hem yonetıcılerın gozu onunde olur.

umarım bu konu tum phpbb yonetıcılerının ve uyelerının ılgısını ceker ve bır an once boyle bır moda burda ımza atılmıs olunur.

Yanılmıyorsam boyle bır mod daha gormedım..

saygılarımla.
Sevgiyle kalın.
siteme moderator ve paylaşımcı arkadaşlar arıyorum.Sitenin içeriği sadece download üzerinedir.Ayrıca sıtemızdekı mevcut tum konularda online 7/24 destek verebilecek operatorlere ihtiyacım var...

İlgilenenler lütfen özel mesajla irtibata geçsinler..
Kullanıcı avatarı
RadiuSs
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: [İSTEK]Kırık link belirtme MODu

Mesaj gönderen RadiuSs »

cok teşekkür ederim.

fakat SQL yapmayı hiç denemedim .Çünkü bana zor gözükmüştü.O yüzden SQL sız modlara yöneliyorum ama yinede bilgisayarıma MODu indirdim.Belki tanıdığım birine yaptırabilirim.Olmadı artık SQL yapmayı denicem ..en son çare olarak:)

Paylaşımın için çok teşekkürler.

iyi günler dilerim.
siteme moderator ve paylaşımcı arkadaşlar arıyorum.Sitenin içeriği sadece download üzerinedir.Ayrıca sıtemızdekı mevcut tum konularda online 7/24 destek verebilecek operatorlere ihtiyacım var...

İlgilenenler lütfen özel mesajla irtibata geçsinler..
ardamania
Kayıtlı Kullanıcı

Re: [İSTEK]Kırık link belirtme MODu

Mesaj gönderen ardamania »

Merhaba Arkadaşlar,

Ben indirdim bot'u, fakat nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum...
Bu konuda daha yeniyim, eğer açıklarsanız çok sevinirim...

Teşekkürler.
Kilitli

“3.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir