[Çözüldü] SQL ERROR [ mysql4 ]

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
ilhanfire
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

[Çözüldü] SQL ERROR [ mysql4 ]

Mesaj gönderen ilhanfire »

sitemizi başka bir hosta bigdump ile tekrar yükledik. (utf8) olarak. mesajlar gözüküyordu fakat yeni bir mesaj yazdığımda aşağıdaki hatayı aldım. şua an site gezilebiliyor ama mesajlar okunamıyor.

Kod: Tümünü seç

SQL ERROR [ mysql4 ]

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AND user_id = 4' at line 4 [1064]

SQL

SELECT notify_status FROM *******_topics_watch WHERE topic_id = AND user_id = 4

BACKTRACE

FILE: includes/db/mysql.php
LINE: 158
CALL: dbal->sql_error()

FILE: includes/functions_display.php
LINE: 1003
CALL: dbal_mysql->sql_query()

FILE: viewtopic.php
LINE: 456
CALL: watch_topic_forum()
yardımınızı bekliyorum. teşekkürler
ilhanfire
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: SQL ERROR [ mysql4 ]

arkadaşlar konu hakkında bilgisi olanların yardım etmesini rica ediyorum.
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

ilhanfire yazdı:arkadaşlar konu hakkında bilgisi olanların yardım etmesini rica ediyorum.
Merhaba,

İncelemek için alabileceğimiz bir adres verir misiniz?

Veritabanını aktarırken hata/hatalar aldınız mı?

KOLAY GELSİN...
ilhanfire
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

merhaba. yüklerken bir sorunla karşılaşmadım. çünkü bir çok kez yükleme yaptığımdan hataların hepsini giderdim (türkçe karakter sorunu, temiz db vs...) sitem www.2fprint.com (yardım amaçlıdır. reklam değil !..

mesaj yazdığımızda sitede hata oluşuyor
bir daha mesaj yazmaya kalktığımızda site yine hata veriyor
hiç bir mesaj yazamıyoruz
kim mesaj yazarsa onun id numarası ile hata veriyor
yani üye numarası ile
aynı hata aynı dosyalar
anladığım kadarıyla versiyon uyumsuzluğu

çözüm biliyorsanız ve yardımcı olursanız sevinirim.
ilhanfire
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

deneme yapmak için şu kullanıcı adı ve şifreyi kullanabilirsiniz.

denemeler
123456789
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

:!: Forumuzunda herşey normal. Sadece başlıklar görünmüyor. viewtopic.php dosyanızda kodlama hatası var...

:arrow: Çalışır durumdaki en son viewtopic.php dosyanızı sunucunuza göndermenizi öneririm... Eğer yedek dosyanız yok ise kullandığınız phpBB sürümünün orjinal viewtopic.php dosyasını gönderebilirsiniz... Eğer işe yararsa veya aldığınız hata değişirse sorunun kaynağı viewtopic.php dosyasıdır.

Bu aşamayı bi dener misiniz? Sonuca göre devam edelim...
ilhanfire
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

merhaba yardımınız için teşekkür ederim. sıfır bir php kurdum yedekleri attım düzeldi. daha sonra ilgili modları tekrar yaptım sorun kalmadı. bu sorunu anladığım kadarıyla son 10 konu modu yapmış. arkadaşlara tavsiyem siteyi taşımak istedikleri zaman sıfır bir php ye taşısınlar modları sonradan tekrar kursunlar. modlu php de mysql çatışmaları ortaya çıkıyor. bunuda php nin hatası olarak vurgulamak isterim yeni çıkacak olan 3.0.3 versiyonunda da umarım buna bir çare bulurlar.

tekrar teşekkürler.
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 2 misafir