Öncelikle forumda tablolar hakkında biraz araştırma yaptım ama sorunuma cevap bulamadım,
Şimdi gelelim sorunuma uzunca bir süredir phpbb2 kullanmaktaydım ve buna phpbb2 ile ilgisi alakası olmayan bir sistem entegre ettim mesela portal entegre etmişim gibi düşünün, entegre ettiğim sistem sadece phpbb2 nin üyelik sistemini kullanıyor, fakat şuan yeni bir sistem hazırlıyorum bu kez phpbb3 le bu sistemi kurmak istiyorum hemen hemen herşey sorunsuz çalışabiliyor fakat db den üyeleri çekmiyor ve yeni kayıt ekranında şu hatayı alıyorum,
Kod: Tümünü seç
Unknown column 'user_level' in 'field list'
SELECT user_id,user_level,username,user_timezone FROM phpbb_users WHERE username='admin' AND user_password='..........................................' AND user_active=1
Anladığım kadarı ile phpbb2 deki kullanılan 'user_level' tablosu phpbb3 de farklı oluşturulmuş yani başka isimle benimkisi sadece bir fikir kesin olmamakla bereber, bu sorunu nasıl çözerim veya bu tabloya karşılık phpbb3 deki tablonun adı nedir ? . Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Esen kalın.