kurulmda yanlış var sanırım
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
kurulmda yanlış var sanırım
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
böyle olmasına rağmen hala tekrar test et yazısı var nerde hata yapıyorum?
böyle olmasına rağmen hala tekrar test et yazısı var nerde hata yapıyorum?

I LoVe phpBBTurKeY..!
Re: kurulmda yanlış var sanırım
tekrar test et yazısı olması önemli değil. O yazı hep olur zaten. Kuruluma devam edin, bir sorun yok görünüyor.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
kuruluma hangi tuş ile devam edicem? kuruluma başka butonu yok ki

I LoVe phpBBTurKeY..!
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]C@N yazdı:kuruluma hangi tuş ile devam edicem? kuruluma başka butonu yok ki
O aşamada yukarıdaki şekilde bir tablo oluşması lazım. Siz en iyisi forum klasörünü silin, tekrar upload edin ve tekrar yüklemeyi deneyin.
altlarda bir sorun yok benim sorunum register globals bölümü önceki kurulumumda onu kapatmıştım ve olmuştu ama bu sefer kapatmayı bulamadım nerden kapatıyoruz acaba onu?

I LoVe phpBBTurKeY..!
Dediğim gibi en kesin çözüm kurulumu tekrar yapmak, yani Phpbb3 dosyasını tekrar upload etmek.
Kolay gelsin...
Kolay gelsin...
bu 3.deneyişim zaten ve 3 kere indirdim phpbb 3.0.2'Yi yani aynı dosyalarla denemedim hep yeni indirdimde yolladım ftp'ye

I LoVe phpBBTurKeY..!
Bu konu beni aşıyor, malesef yardımcı olamayacağım.C@N yazdı:bu 3.deneyişim zaten ve 3 kere indirdim phpbb 3.0.2'Yi yani aynı dosyalarla denemedim hep yeni indirdimde yolladım ftp'ye

Merhaba,C@N yazdı:bu 3.deneyişim zaten ve 3 kere indirdim phpbb 3.0.2'Yi yani aynı dosyalarla denemedim hep yeni indirdimde yolladım ftp'ye
Sorun çözüldü mü? Siteniz yayına geçmiş gibi görünüyor?
Birde ikinci resminizin devamı görünmüyor buton orada olmasın

KOLAY GELSİN...
Ona ben de dikkatli baktım, ancak sayfanın sonu orada bitiyor.VSaBaH yazdı:Birde ikinci resminizin devamı görünmüyor buton orada olmasın![]()

yok hayır hala sorunum devam ediyor..VSaBaH yazdı:Merhaba,C@N yazdı:bu 3.deneyişim zaten ve 3 kere indirdim phpbb 3.0.2'Yi yani aynı dosyalarla denemedim hep yeni indirdimde yolladım ftp'ye
Birde ikinci resminizin devamı görünmüyor buton orada olmasın![]()
KOLAY GELSİN...
sonu orası değil ama sonunda tekrar test et yazıyor hala...

I LoVe phpBBTurKeY..!
.htaccess dosyanıza aşağıdaki satırları ekleyip tekrar deneyebilir misiniz?C@N yazdı:yok hayır hala sorunum devam ediyor..VSaBaH yazdı:Merhaba,C@N yazdı:bu 3.deneyişim zaten ve 3 kere indirdim phpbb 3.0.2'Yi yani aynı dosyalarla denemedim hep yeni indirdimde yolladım ftp'ye
Birde ikinci resminizin devamı görünmüyor buton orada olmasın![]()
KOLAY GELSİN...
sonu orası değil ama sonunda tekrar test et yazıyor hala...
Kod: Tümünü seç
php_value mbstring.http_input pass
php_value mbstring.http_output pass
Evet...C@N yazdı:kök dizindeki olana mı?
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 5 misafir