[Çözüldü] Düzenlenen Başlıkta Düzenlendiği Yazmıyor...
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
[Çözüldü] Düzenlenen Başlıkta Düzenlendiği Yazmıyor...
Bir kullanıcı düzenlediği başlığı gönderdikten sonra yazılan yazının altında düzenleme zamanı vs.. yazmıyor...nasıl düzeltebilirim acaba? 

Re: Düzenlenen Başlıkta Düzenlendiği Yazmıyor...
Düzenlediğin mesajda 'Bu mesajı düzenleme sebebi:' adında bir bölüm var. Düzenleme nedenini yazdığınızda kim tarafından, neden ve ne zaman düzenlendiği gözükecektir.
Kolay gelsin.
Kolay gelsin.
ama onu yazmazsa herhangi bir düzenleme görünmeyecek...ben en ufak bir düzenlemeden herkesin haberdar olmasını istiyorum...yani düzenleme yapıp gönderdiğinde düzenleme nedenini girmese bile altta şu saatte düzenlendi diye yazmasını istiyorum... 

- radyobulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
kullandığınız temanın viewtopic_body.html dosyasının içnde şöyle bir kod var mı?coskun yazdı:ama onu yazmazsa herhangi bir düzenleme görünmeyecek...ben en ufak bir düzenlemeden herkesin haberdar olmasını istiyorum...yani düzenleme yapıp gönderdiğinde düzenleme nedenini girmese bile altta şu saatte düzenlendi diye yazmasını istiyorum...
Kod: Tümünü seç
<!-- IF postrow.EDITED_MESSAGE or postrow.EDIT_REASON -->
Merhaba,coskun yazdı:Bir kullanıcı düzenlediği başlığı gönderdikten sonra yazılan yazının altında düzenleme zamanı vs.. yazmıyor...nasıl düzeltebilirim acaba?
Düzenlendi eklentisi cevap almış bir mesaja düzenleme yapıldığında, admin/mod düzenleme yaptığında veya herhangi bir üye sebep belirtildiğinde ortaya çıkacaktır...
Kişilerin yaptıkları düzenlemelerin sebep belirtmemelerine rağmen gözükmesini istiyorsanız aşağıdakini deneyebilirsiniz...
AÇ:
includes/functions_posting.php
BUL:
if ($data['post_edit_reason'] || (!$auth->acl_get('m_edit', $data['forum_id']) && ($post_mode == 'edit' || $post_mode == 'edit_first_post')))
if ($data['post_edit_reason'] || $post_mode == 'edit' || $post_mode == 'edit_first_post' || ($post_mode == 'edit_last_post' && $user->data['user_id'] != $poster_id))

Yedekli çalışmayı unutmayınız...
KOLAY GELSİN...
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir