General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]
Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061) [2003]
An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.
Arkadaşlar siteme girdiğimde böyle bir hata mesajı ile karşılaşıyorum, burda aynı sorunla karşılaşan arkadaş sorunun host tan kaynaklandığını söylemiş ama host firması sorun olmadığını söylüyor bu konu hakkında yardımcı olabilecek varmı ? neler yapmam lazım
SQL ERROR [ mysql4 ]
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: SQL ERROR [ mysql4 ]
Merhaba,mega yazdı:General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]
Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061) [2003]
An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.
Arkadaşlar siteme girdiğimde böyle bir hata mesajı ile karşılaşıyorum, burda aynı sorunla karşılaşan arkadaş sorunun host tan kaynaklandığını söylemiş ama host firması sorun olmadığını söylüyor bu konu hakkında yardımcı olabilecek varmı ? neler yapmam lazım
Sorun sunucudan kaynaklanıyor gibi görünüyor ama siz yinede config.php dosyanızın ayarlarını kontrol etmelisiniz... Çünkü veritabanınız ile bağlantı sağlanamıyor...
Yüklemeyi nasıl yaptınız localhost'ta mı? Veya herhangi bir sorunla karşılaştınız mı?
yaklaşık bir yıldır sorunsuz çalıyordu, herhangi bir müdahalede yapmadım ilginç bişey yani, config.php yedi inceledim herşey normal görünüyorVSaBaH yazdı:mega yazdı:General Error
Merhaba,
Sorun sunucudan kaynaklanıyor gibi görünüyor ama siz yinede config.php dosyanızın ayarlarını kontrol etmelisiniz... Çünkü veritabanınız ile bağlantı sağlanamıyor...
Yüklemeyi nasıl yaptınız localhost'ta mı? Veya herhangi bir sorunla karşılaştınız mı?

Arkadaşım eğer siz hiçbir müdahale yapmadığınız konusunda eminseniz bunun sunucudan başka sebebi olamaz... Sunucu taşımaları sırasında sunucu dizini falan değiştiğinde bu tür sorunlar ortaya çıkabilir...mega yazdı:yaklaşık bir yıldır sorunsuz çalıyordu, herhangi bir müdahalede yapmadım ilginç bişey yani, config.php yedi inceledim herşey normal görünüyorVSaBaH yazdı:mega yazdı:General Error
Merhaba,

Eğer siz hiçbir müdahale yapmadığınızdan kesin emin iseniz o zaman sizde bu sorunun görünmeye başladığı tarihte sunucuda ne tür değişimleri olduğunu sunucu sahibine sorabilirsiniz...
-
- Kayıtlı Kullanıcı
İyigünler. Bu konu dıında aynı hataya rastlayan göremedim. Araştırdım fakat bulamadım.
Aynı hata kodunu bende almaktayım. Ve arkadaşın bahsettiği gibi kurcalamadım, sorunsuz çalışıyordu. Son olarak antibotspam modunu kurdum(türkçe olan) o da sorunsuz çalışıyordu.
Config.php ye hiç baklamadım. Orada neleri kontrol etmem gerektiğini anlatabilirseniz sevinirim. db name, port vs ne olmalı. Bilgisayarıma kopyaladım ve notepad ile açtım. dbms, dbhost dbpot alanlarında tırnak içleri boş. diğerleri zaten user vs.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Aynı hata kodunu bende almaktayım. Ve arkadaşın bahsettiği gibi kurcalamadım, sorunsuz çalışıyordu. Son olarak antibotspam modunu kurdum(türkçe olan) o da sorunsuz çalışıyordu.
Config.php ye hiç baklamadım. Orada neleri kontrol etmem gerektiğini anlatabilirseniz sevinirim. db name, port vs ne olmalı. Bilgisayarıma kopyaladım ve notepad ile açtım. dbms, dbhost dbpot alanlarında tırnak içleri boş. diğerleri zaten user vs.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]
User enduygu_uname already has more than 'max_user_connections' active connections [1203]
Arkadaşlar bende bu hatayı alıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
SQL ERROR [ mysql4 ]
User enduygu_uname already has more than 'max_user_connections' active connections [1203]
Arkadaşlar bende bu hatayı alıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
- aciyagulmek
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Geçen gün sunucu değiştirmeye karar verdim, taşıma işlemlerini vs. sunucu firması halledecekti. Tamam siteniz hazır güle güle kullanın dediler ama forum kısmına girince yukarıda yazdığınız benzeri hatalar ile karşılaştım. Phpmyadmine girdiğimde veritabanında 64 tane tablomun olduğunu fakat içinde hiçbir tablo olmadığını farkettim. Yani veritabanı taşıması yanlış veya hatalı yapılmıştı. Eski sunucudan mysql yedeğimi alıp tekrardan yükleyince sorunum giderildi sizde de benzeri bir durum olabilir. Sunucu firmanız sizden habersiz veritabanınızı başka bir makinaya taşımıştır vs.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 3 misafir