forum kullanicilari phpbb2 / phpbb3
forum kullanicilari phpbb2 / phpbb3
merhaba arkadaslar,
bi sorum olacakti. phpbb2 mi yoksa phpbb3 mu kullanmayi onerirsiniz ?
simdi benim site php-nuke sitesi. tabi bu sitede uyelerde var. ben bu siteye yeni forum kurmak istiyorum,
ama kayitli kullanicilarda kalacaklarmi yoksa yeniden foruma kayit olmalari gerekirmi ?
slmlar,
mucahid
bi sorum olacakti. phpbb2 mi yoksa phpbb3 mu kullanmayi onerirsiniz ?
simdi benim site php-nuke sitesi. tabi bu sitede uyelerde var. ben bu siteye yeni forum kurmak istiyorum,
ama kayitli kullanicilarda kalacaklarmi yoksa yeniden foruma kayit olmalari gerekirmi ?
slmlar,
mucahid
Re: forum kullanicilari phpbb2 / phpbb3
Ben bir phpbb2 sever olarak tabiki 2'yi kur derim ancak yakın zamanda phpbb2'den phpbb resmi siteleri desteklerini çekmeye başlayacaklar. Herhangi bir sorun olduğunda cevap bulmada biraz zorlanabilirsin. phpbb3 özellikleri açısından güzel bir forum ancak 2'ye alışmış olanların 3'e geçmesini zor olarak görüyorum. Ayrıca ben mod kurarım vaktim var diyorsan bb2'nin üzerine modlar kurarak bb3'ün özelliklerini elde edebilirsin.
Kullanıcı meselesine gelince plustan bb2'ye geçerken db dönüştürücü var mı bilmiyorum varsa onları kullanabilirsin sanırım.
Kullanıcı meselesine gelince plustan bb2'ye geçerken db dönüştürücü var mı bilmiyorum varsa onları kullanabilirsin sanırım.
en iyisi phpbb2 yi kuruyum ozaman ben , sagolasin kardes.
simdi, phpnuke download ettim ftp den yukledim install yaptim. simdi bu phpnuke in icindede hazir forum var (phpbb2). ama ben o hazir forumu kullanmak istemiyorum cunku hata verip duruyor bazi yerlerde.
simdi phpbb2 i download edip ftp e yukledim, install yaptim. ama kullanici benden haric yok. simdi nasil o eski kullanicilar i yeni foruma aktarcam ?
simdi, phpnuke download ettim ftp den yukledim install yaptim. simdi bu phpnuke in icindede hazir forum var (phpbb2). ama ben o hazir forumu kullanmak istemiyorum cunku hata verip duruyor bazi yerlerde.
simdi phpbb2 i download edip ftp e yukledim, install yaptim. ama kullanici benden haric yok. simdi nasil o eski kullanicilar i yeni foruma aktarcam ?
phpbb2 için dönüştürücü var mı bilmiyorum plustan ama bildiğim kadarıyla tablolarda farklılık yoktu. eski forumunun yedeğini alıp bb2'ye admin panelinden yüklemeyi deneyebilrisin.
o nasil olacak simdi ? php ile fazla bi bilgim yok
Arkadaşım phpBB2'yi neden yüklüyorsunuz ki... Yeri gelecek phpBB2'ye destek kesilecek. O zamanda phpBB3'e geçmek için uğraşacaksınız...
Tam olarak yapmak istediğiniz nedir? Dönüştürücü bulamadınız mı?
Tam olarak yapmak istediğiniz nedir? Dönüştürücü bulamadınız mı?
haklisin, phpbb3 yuklemek daha mantikli.
simdi ben bi sute kurdum ( phpnuke download ettim server a attim install yaptim, hepsi calisiyor ). siteye birkaç kisi uye olmus. Siteye bide forum kurmak istiyorum, simdi phpbb3u de server e yukledim install yaptim ama sitedeki kullanicilar forum da yok. problemde o, siteye uye olan arkadaslar, forumada otomatikmen uye olunmasini istiyorum.
simdi ben bi sute kurdum ( phpnuke download ettim server a attim install yaptim, hepsi calisiyor ). siteye birkaç kisi uye olmus. Siteye bide forum kurmak istiyorum, simdi phpbb3u de server e yukledim install yaptim ama sitedeki kullanicilar forum da yok. problemde o, siteye uye olan arkadaslar, forumada otomatikmen uye olunmasini istiyorum.
O zaman portal kurmanız daha mantıklı...mucahid66 yazdı:haklisin, phpbb3 yuklemek daha mantikli.
www.phpbb3portal.com
E destek kesilse ne olacak ki? Kritik bir güvenlik açığı v.s olmadığı sürece bu bir sorun değil. Yeterince bb2 modu var zaten .mucahid66 yazdı:haklisin, phpbb3 yuklemek daha mantikli.
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
infazure yazdı:
E destek kesilse ne olacak ki? Kritik bir güvenlik açığı v.s olmadığı sürece bu bir sorun değil. Yeterince bb2 modu var zaten .
bak VSaBaH arkadsimizin yazdigi bi mesaji alinti yapiyorum
Alinti Mesaji: viewtopic.php?f=1&t=13544&p=75073#p75073
VSaBaH yazdı:
Bu tür olaylarlar sonucu olası phpBB açıkları phpBB'nin itibarını sarsacak ve hackerların ilgisini daha da çeker duruma gelecektir. Bu da mevcut sürümler için tehlike teşkil edecektir...
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir