[Çözüldü] Editleme

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
cagatayozata
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

[Çözüldü] Editleme

Mesaj gönderen cagatayozata »

Merhaba

Ben yeni bir tema yükledim yeni forumlar ekledim. Tema güzel bir tema ama bir türlü yazılan mesajı editlemeyi bulamadım. Nerede olabilir veya siteme bakarak bulabilir misiniz? Sitem http://www.liderforum.org

Gerçekten bunu reklam için söylemedim. önemli birşey olduğu için söyledim
ReplaX11
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Editleme

Mesaj gönderen ReplaX11 »

mesajın sağ alt kısmında bulunur mesaj ın bulunduğu alanda sağ alt köşede bulunur
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

cagatayozata yazdı:Merhaba

Ben yeni bir tema yükledim yeni forumlar ekledim. Tema güzel bir tema ama bir türlü yazılan mesajı editlemeyi bulamadım. Nerede olabilir veya siteme bakarak bulabilir misiniz? Sitem http://www.liderforum.org

Gerçekten bunu reklam için söylemedim. önemli birşey olduğu için söyledim
Merhaba,

Lütfen gerekli Türkçe Resim Dosyalarını yükleyiniz...

:arrow: http://www.phpbbturkey.com/downloads/

Yukarıdaki adreste en aşağılarda...

KOLAY GELSİN...
Kullanıcı avatarı
cagatayozata
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Dediğiniz yere baktım ama yok bir de mesajın sağ tarafının resimini yükledim. Ayrıca türkçe dil dosyasını kullandığım temanın içine mi atacağım?

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

cagatayozata yazdı:Dediğiniz yere baktım ama yok bir de mesajın sağ tarafının resimini yükledim. Ayrıca türkçe dil dosyasını kullandığım temanın içine mi atacağım?
:idea: phpBB 3.0.x için Türkçe dil dosyalarını SubSilver2 teması için dil resim dosyalarını phpBB3 klasörü içerisindeki /styles/subsilver2/imageset/tr/ klasörü içerisine, prosilver teması için dil resim dosyalarını /styles/prosilver/imageset/tr/ klasörü içerisine; normal dil dosyalarını ise /language/tr/ klasörü içerisine göndermeniz gerekmektedir.

:idea: Temanız için ise aynı yolları izleyeceksiniz... Yani şöyle Türkçe Resim dosyalarını zipten çıkardıktan sonra /styles/temanız/imageset/tr/ yolu içine yüklemelisiniz...
Kullanıcı avatarı
cagatayozata
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Normal dil dosyalarını atıcam tamam ama ben kendi temamın içine atıcağım dosya hangisi subsilver mı prosilver mı acemilik kusurabakmayın.
Kullanıcı avatarı
cagatayozata
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Arkadaşlar lütfen acil yardımlarınızı bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

cagatayozata yazdı:Normal dil dosyalarını atıcam tamam ama ben kendi temamın içine atıcağım dosya hangisi subsilver mı prosilver mı acemilik kusurabakmayın.
:idea: Şimdi tüm temalar bu iki temanın türevi şeklindedir...

:arrow: Eğer avatarlar bu sitedeki gibi sağda ise o zaman prosilver tema dosyalarını kullanmalısınız...

:arrow: Ama phpBB2'deki gibi solda ise avatarlar o zaman subsilver temasının dosyaları işinizi görecektir :)

Lütfen Sonucu Bildiriniz...

KOLAY GELSİN...
Kullanıcı avatarı
cagatayozata
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Yardımlarınız için teşekkürler. Ben kullandığım temayı değiştirdim. M-Plasma adlı temayı kullanıyorum avatarlarım solda göründüğü için imageset/tr nin içine subsilver dosyasını yükledim dil dosyasınıda yükledim. Bir problem yok herşey normal görünüyo.

Teşekkürler
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 7 misafir