[Çözüldü] Yönetici Olarak Girme
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
[Çözüldü] Yönetici Olarak Girme
Siteme yönetıcı kodumla gıremıyorum sanırım bırısı yonetıcı kodumu ve meıl adreesımı degıstırmıs yardımcı olursanız sevınırım.tesk http://www.ihtiyozyakinlari.com
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: YÖNETİCİ OLARAK GIRME
ftpndeki config. dosyasi var onu kontrol et
ftp de httpdocs da confıg dosyasına kopyalama yaptım fakat genede acılmıyo
ve dosya ftp uzerınde ıken acılmıyor masa uzerıne kopyaladıgımda acılıyor.
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Pc ne kopyala icinde mysql ayarlarini kontrol et ve kurucu ID si dogrumu diye bakibredi yazdı:ftp de httpdocs da confıg dosyasına kopyalama yaptım fakat genede acılmıyo

Merhaba,ibredi yazdı:Siteme yönetıcı kodumla gıremıyorum sanırım bırısı yonetıcı kodumu ve meıl adreesımı degıstırmıs yardımcı olursanız sevınırım.tesk http://www.ihtiyozyakinlari.com
Sorun tam olarak nedir? Yönetici (admin) girişi mi yapamıyorsunuz? Şifre sıfırlama göndermeyi denediniz mi?
Eğer sonuç alamadıysanız ve hala giremiyorsanız bildirmeniz durumundan phpMyAdmin'den tekrar hesabınızı nasıl ele geçireceğinizi anlatacağım...
KOLAY GELSİN..
Lütfen Konu Başlıklarının Tümünde Büyük Harf Kullanmayınız...
Lütfen Forum Kurallarımız okuyunuz!
[Not: Şimdilik düzeltildi tekrarı halinde kilitlenecektir]

[Not: Şimdilik düzeltildi tekrarı halinde kilitlenecektir]
Re: Yönetici Olarak Girme
Özel mesajla yaptığınız istek üzerine şifreyi tekrar ele geçirmeyi anlatıyorum...
Öncelikle yeni bir üyelik açınız ve ona eski şifrenizi veriniz...
phpMyAdmin'e giriniz ve phpbb_users tablosundan sizin açtığınız yeni üyeliğinizi bulunuz. (En son sayfada olur)
Üyeliğinizi bulduktan sonra üyelik bilgilerinizin sağ taraflarındaki user_password sütunu altındaki MD5 kodunu kopyalayınız.
(ÖR: $H$9k/x6uh4Wtd68uxBAVzXQVwzGu9CQ9. gibi bi kod)
Şimdi şifresini bilmediğiniz yönetici hesabınızı bulup aynı sütün altındaki MD5 koduyla kopyaladığınız kodu değiştiriniz...
Şimdi eski şifrenizle yönetici olarak giriş yapabilirsiniz...
İşlemleri dikkatli yaparsanız şifrenizi tekrar alabilirsiniz...
Yöntem tarafımdan bulmuştur
Lütfen sonucu bildiriniz...

(ÖR: $H$9k/x6uh4Wtd68uxBAVzXQVwzGu9CQ9. gibi bi kod)

Şimdi eski şifrenizle yönetici olarak giriş yapabilirsiniz...

Yöntem tarafımdan bulmuştur

Lütfen sonucu bildiriniz...
.
En son ibredi tarafından 09.08.2008, 02:58 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Host şifrenizi mi ele geçirmişler yani???ibredi yazdı:sistem hostdan degısmısler sanırım sıfreyı sıstem host ıle alkası nasıl oluyor.
Yani siz ftp'ye ve phpMyAdmin'e giremiyor musunuz?

evet phpmyadmıne gıremıyorum ne yapmam gerekıyor bıraz daha acık yazarsanız sevırım.Ayrıca msnde ayrıntılı bılgı verdıgı ıcın EsmerÖzcana tesekkurler
Arkadaşım siz sunucunuzu kaybetmişsiniz.. Onun için sunucunuzla irtibata geçmelisiniz...ibredi yazdı:evet phpmyadmıne gıremıyorum ne yapmam gerekıyor bıraz daha acık yazarsanız sevırım.Ayrıca msnde ayrıntılı bılgı verdıgı ıcın EsmerÖzcana tesekkurler
Bu noktada bizim yapabileceğimiz birşey yok. Ama eğer görüşmeden sonra phpMyAdmin'e girebilirseniz benim dediklerimi yapabilirsiniz...
sıtemın admın sıfresını degısmısler yenı sıfre ıstesemde sanırım maılıde degısmısler sunucunuzla gorusun dıyorsunuz sunucu sıstem host mu oluyor cok bılgılı degılım acıkcası phpadmıne nasıl gırılıyor ayırca yazılıs seklı nasıl adres seklınde yazarsanız sevınırım
Whois bilgilerine göre sunucunuz sistemhost.com evet...ibredi yazdı:sıtemın admın sıfresını degısmısler yenı sıfre ıstesemde sanırım maılıde degısmısler sunucunuzla gorusun dıyorsunuz sunucu sıstem host mu oluyor cok bılgılı degılım acıkcası phpadmıne nasıl gırılıyor ayırca yazılıs seklı nasıl adres seklınde yazarsanız sevınırım
Bence öncelikle onların size gönderdiği bilgilerle giriş yapmayı deneyiniz... Hiçbir şekilde hiçbir yere giriş yapamıyorsanız o zaman sorunun çözümü sunucunuzla irtibata geçmektir...

(cPanel, Plesk, WHM gibi...)
panel demıssınız ama ben pek anlamadıgımı soylemıstım www.ihtiyozyakinlari.com
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir