[mod] Auto Groups (otomatik gruplama) 1.0.2
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
[mod] Auto Groups (otomatik gruplama) 1.0.2
mod tanımı,: kullanıcıları mesaj sayısına üyelik gün sayısına veya uyarı sayısına göre gruplsndırmaya yarar. böylece mesela 50 mesaj altındaki bir üye bazı forumları göremeyebilir gibi bir şeyler yapabilirsiniz.
yazar: A_Jelly_Doughnut
versiyon :1.0.2
phpbb versiyon: 3.0.6 yazıyor açıklamasında
süre :5 dakika
phpbb.com linki : http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 9&t=770205
indirme linki: www.phpbb.com/customise/db/download/id_9665/
Mod data base sayfası : http://www.phpbb.com/customise/db/mod/auto_groups/
1.0.2 sürüm indirme linki eklendi.....
yazar: A_Jelly_Doughnut
versiyon :1.0.2
phpbb versiyon: 3.0.6 yazıyor açıklamasında
süre :5 dakika
phpbb.com linki : http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 9&t=770205
indirme linki: www.phpbb.com/customise/db/download/id_9665/
Mod data base sayfası : http://www.phpbb.com/customise/db/mod/auto_groups/
1.0.2 sürüm indirme linki eklendi.....
En son pikachu tarafından 20.01.2012, 15:22 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: [mod] Auto Groups (otomatik gruplama)
evet bende 3.0.2 kullaniyorum ve sorunsuz calisiyor gibi degil sorunsuz calisiyor bende 

bazı özellikleri tam denemediğim için sonradan yeni şeylerle deneyince bazen bazı modlarda sorun çıkıyor o sebeple öyle yazmıştım 

- blogcu forum
- Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba,blogcu forum yazdı:Türkçesi yok mu bunun ya
Tam olarak nerede takıldınız? Ben İngilizce gerektiren bir yer göremedim bu MOD'da...

Modu kurdum ama YKP de gözükmüyor, chache temizliği falan hepsini yaptım. Sadece SQL kodlarını eklemedim, eklenip eklenmediğinden emin değildim, eklenecekse nereye eklemem gerekiyor. teşekkürler.
Merhaba,ramco29 yazdı:Modu kurdum ama YKP de gözükmüyor, chache temizliği falan hepsini yaptım. Sadece SQL kodlarını eklemedim, eklenip eklenmediğinden emin değildim, eklenecekse nereye eklemem gerekiyor. teşekkürler.

KOLAY GELSİN...
teşekkürler VSaBah MyAdmin'de takılmıştım bu sayede halletim.
SQL sorgulaması dosyaların düzenlenmesi, kopyalanması, cache temizliği, zulaların temizliği, tema,styles ve resim setleri yenilemesi hepsini yaptım YKP de gözükmüyor. Kurulumda hata yapmadım çünki hatada vermiyor, başka ne yapmalıyım yardımcı olabilirmisiniz. Teşekkürler.
Söylenecek başka birşey bırakmamışsınızramco29 yazdı:SQL sorgulaması dosyaların düzenlenmesi, kopyalanması, cache temizliği, zulaların temizliği, tema,styles ve resim setleri yenilemesi hepsini yaptım YKP de gözükmüyor. Kurulumda hata yapmadım çünki hatada vermiyor, başka ne yapmalıyım yardımcı olabilirmisiniz. Teşekkürler.

Ama ben hala bir yerleri eksik yaptığınızı düşünüyorum... Mesela dosyaların kopyalanması gibi...
Kopyalanmış mı?
Madem YKP'de MOD görünmüyor o halde aşağıdaki dosyalardaki kod değişikliklerini tekrar gözden geçirmelisiniz...* root/language/en/mods/info_acp_auto_groups.php,
* root/includes/functions_autogroup.php,
* root/adm/style/auto_groups.html
Kodlar doğru yerleştirilmiş mi?
# includes/acp/acp_groups.php,
# adm/style/acp_groups.html

Bu mudun içinde bu kodlar yokki hocamKodlar doğru yerleştirilmiş mi?
Yok demek istediğim o dosyalara o düzenlemeler yapılmış mı? Eğer sorun YKP'de ise o dosyalardaki düzenlemeleri kontrol etmelisiniz.ramco29 yazdı:Bu mudun içinde bu kodlar yokki hocamKodlar doğru yerleştirilmiş mi?
Bu arada dosya kopyalamasını yapmış mısınız?
Ben şöye birşey yapmak istiyorum, hiç mesajı olmayanlar tanışma bölümüne mesaj atmadan diğer bölümlere ulaşamasınlar, bu şekilde nasıl ayarlayabilirim.
- difficulty
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
3.0.4 te çalışmıyor.
Uyumsuz biryerleri var.
3.0.4 te yapabilen varsa anlatırsa sevinirim.
Uyumsuz biryerleri var.
3.0.4 te yapabilen varsa anlatırsa sevinirim.
Modu kurdum ancak ACP üzerinden ayarlama yapınca aşağıdaki hatayı veriyor.
Kod: Tümünü seç
SQL ERROR [ mysql4 ]
Unknown column 'auto_group' in 'where clause' [1054]
SQL
DELETE FROM phpbb_user_group WHERE group_id = 0 AND auto_group = 1 AND user_id NOT IN ('55', '57', '58', '59', '60', '62', '63', '64', '65', '66', '67', '68', '69', '70', '71', '2', '56')
BACKTRACE
FILE: [ROOT]/includes/db/mysql.php
LINE: 175
CALL: dbal->sql_error()
FILE: [ROOT]/includes/functions_autogroup.php
LINE: 305
CALL: dbal_mysql->sql_query()
FILE: [ROOT]/includes/functions_user.php
LINE: 2519
CALL: auto_groups_create()
FILE: [ROOT]/includes/acp/acp_groups.php
LINE: 465