arkadaşlar birkaç tane sorum olacak, hepsini bir konuda sorayım dedim
1. phpbb-seo.com dan advanced seo yu kurdum ve çalıştırıyorum. forum şöyle
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
burda alt forumlardaki "antivirüs güvenlik" linki http://cepworld.net/mobil/anti-virus-guvenlik-f16/ şeklinde
fakat ben bunu http://cepworld.net/mobil/series-60/pro ... enlik-f16/ şeklinde yapabilirmiyim? nasıl? yani bütün üst forumlar linkte yer alsın, ana-kategori/ilk-forum/ikinci-forum/..../konu-t13.html diye. eğer yapılabiliyorsa bu çok iyi olur.
2. çöp kutusu diye bi forum açtım en alta, buna silmek istedğim konuları taşıyacağım, fakat dierleri bu forum içinde konu açamaması lazım. başkalarının bu çöp kutusunun içinde konu açmasını önlemek için forumu kilitliyorum, bu seferde silmek istediğim konuyu taşı deyince çöp kutusu forumuna taşıyamıyorum kilitli olduğu için. nasıl bi çözüm olabilir? forumda çöp kutusu için bi eklenti var ama 2004 ten kalma.
Toplu Sorular
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: Toplu Sorular
2 inci soruna cevap vereyim çöp kutusu adlı bölümü aç sonra forum izinleri kısmından ordan sadece çöp kutusunun izinlerini ver ama konu açamasın şeklinde izinleri ver veya göremesinlerde istediğin şekilde ayarla işte
izinleri ayarlarken çöp kutusu diye özel bir izin grubumu var :S
Anlatmaya çalıştığı, silinen mesajları çöp kutusuna taşı, ama çöp kutusu adlı foruma sadece görmesi gerek yönetici moderatör izinlerini ayarla. Normal üye görse de konu açamasın.
İzinleri ayarlarken, ASLA kullanırsan, yöneticilerin içinde olmadığı bir grup için kullan, yoksa kayıtlı kullanıcılar o forumda ASLA konu açamaz dersen, yönetici de o forumda konu açamaz.
İzinleri ayarlarken, ASLA kullanırsan, yöneticilerin içinde olmadığı bir grup için kullan, yoksa kayıtlı kullanıcılar o forumda ASLA konu açamaz dersen, yönetici de o forumda konu açamaz.
anladım ben eskiden SMF kullanıyordum onda bunun özel fonksiyonu vardı. silinen mesajları özel bir bölüme otomatik taşıyabiliyordun. keşke bundada öyle bişey olsa arkadaş da onu soruyor galiba. bulursan banada söyle dicem ama bende yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bir işlem yapıyorum tabi bu durumda sitendeki mesaj silme yetkisi olan kişilere iyi güvenmen gerekiyor. taşıma yapmadan direkt silebilirler mesajları.
EDELYE © TURKISHE
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 4 misafir