Banner vs. İçin En Güzel Program
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Banner vs. İçin En Güzel Program
Banner ve Logo gibi şeyler için güzel bir program arıyorum ama bir tüelü işe yarayacak bişey bulamadım siz biliyorsanız yardımcı olur musunuz? 

- blogcu forum
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: Banner vs. İçin En Güzel Program
İnternetten hazır yapılanlar var. İstersen hazır buton şekilleri şurada mevcut
yok program istiyorum diyorsan burda bir sürü var
yok program istiyorum diyorsan burda bir sürü var
blogcu
orada birsürü program var tamam ama birkaç tane denedim çok dandik programlar hep güzel birşey bulamadım...rahatça çalışabileceğim güzel eklentileri olan birşey istiyorum mesela banner yapan arkadaşlar var onlar hangi programda yapıyor? 

Merhaba,coskun yazdı:orada birsürü program var tamam ama birkaç tane denedim çok dandik programlar hep güzel birşey bulamadım...rahatça çalışabileceğim güzel eklentileri olan birşey istiyorum mesela banner yapan arkadaşlar var onlar hangi programda yapıyor?
Ben şahsen banner ve logo yapımı için Photoshop'u tercih ediyorum ancak zamanında severek kullandığım ve kullanımı inanılmaz basit olmasına rağmen, olağanüstü çalışmaların çıkabildiği bir program tavsiye edeceğim.
Banner Maker Pro
Yalnız ücretli bir programdır ama ararsanız ücretsizini de bulabilirsiniz her programda olduğu gibi

Sonucu bildirirseniz sevinirim...
KOLAY GELSİN...
bu güzel paylaşımlarınız için saolun
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir