Sitenizde Avatar yükleme sorunu

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
türkphpbb
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Sitenizde Avatar yükleme sorunu

Mesaj gönderen türkphpbb »

Avatar dosyasi CHMOD ayari yapilmamis. CHMOD 777 olacak. Yükleme yapilamiyor. Ilgililere duyrulur.

HATA:

Kod: Tümünü seç

Warning: move_uploaded_file(./images/avatars/171968817743c1e945f051c.gif): failed to open stream: Permission denied in /home/turkiyeforum/public_html/phpbb/includes/usercp_avatar.php on line 286

Warning: move_uploaded_file(): Unable to move '/tmp/phpWTYCFI' to './images/avatars/171968817743c1e945f051c.gif' in /home/turkiyeforum/public_html/phpbb/includes/usercp_avatar.php on line 286

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/turkiyeforum/public_html/phpbb/includes/usercp_avatar.php:286) in /home/turkiyeforum/public_html/phpbb/includes/page_header.php on line 538

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/turkiyeforum/public_html/phpbb/includes/usercp_avatar.php:286) in /home/turkiyeforum/public_html/phpbb/includes/page_header.php on line 540

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/turkiyeforum/public_html/phpbb/includes/usercp_avatar.php:286) in /home/turkiyeforum/public_html/phpbb/includes/page_header.php on line 541
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

düzeltildi.
GarfieLd83
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen GarfieLd83 »

YA AYNI hatayı benim forumdada veriyor. avatar yükleyemiyorum bir türlü. avatar galerisinde kategori seç yerinde hiç birsey yok. ama avatar dosyasına aavatarları yükledim. gif uzantılı resimler var. bu cdmod ne oluyo onun ayarını nerden yapcaz baana yardım edermisiniz ?? zneler yapmam gerekiyor. teşekkürler
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir