[Çözüldü] izin ayrlarında sorun!!!

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
pcqopat
Kayıtlı Kullanıcı

[Çözüldü] izin ayrlarında sorun!!!

Mesaj gönderen pcqopat »

Forumda aradım ama bulamadım sanırım herkes sorunu halletmiş ama benim şöyle bi sorunum var;

cache
files
store
config.php
images/avatars/upload/
dosyalarına izin verdiğim halde hatta içindeki dosyaların tümünü bile 777 yaptım ama kuruluma geçerken 'Yazılabilir değil' diyo ben tüm izinleri verdim ama neden böyle bi sorun çıktığını anlamadım yardımcı olursanız sevinirim...
Teşekkürler...

:?: :?: :?:
pcqopat
Kayıtlı Kullanıcı

Re: izin ayrlarında sorun!!!

Mesaj gönderen pcqopat »

BİDE

Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/pcqopat/public_html/phpBB3/language/tr/common.php on line 227

böye bi hata veriyo neden olabilir???

:?: :?: :?:
pcqopat
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen pcqopat »

bilen birisi varsa yardımcı olsun lütfen çok acil...
Kullanıcı avatarı
mc_kelleci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mc_kelleci »

sıfırdan bir veritabanı acıp ve phpbb3 kurulum dosyalarını sıfırdan atıp kurulumu tekrarlayın.

büyük ihtimalle kurdugunuz bir phpbb3 üzerine kurulum yapmaya calısıyorsunuz.

yada windows hosting kullanıyorsunuz...
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar :)
pcqopat
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen pcqopat »

teşekkür ederim;
tekrar yükleyip kurmayı denedim ama yine izin ayarlarında takıldım tüm izinleri vermeme rağmen dosyalar yazılabilir değil diyo...
bu arada hosting linux...

yinede yardımcı olduğun için teşekkür ederim...
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

pcqopat yazdı:teşekkür ederim;
tekrar yükleyip kurmayı denedim ama yine izin ayarlarında takıldım tüm izinleri vermeme rağmen dosyalar yazılabilir değil diyo...
bu arada hosting linux...

yinede yardımcı olduğun için teşekkür ederim...
İzinlerin verildiğine emin misiniz? Belki sunucunuz chmod ayarlarının değiştirilmesine izin vermiyordur. Tüm dosyaları tekrar gözden geçirmenizi öneririm...

Şayet değiştirmenize rağmen değerler eski haline dönüyorsa ya ftp programı ile chmod ayarına izin verilmiyordur panelde hallatmeniz gerekecektir yada chmod ayarlarının değiştirilmesi tamamen kısıtlanmıştır...
pcqopat
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen pcqopat »

sorunu hallettim yardımlarınız için teşekkür ederim...
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir