Royal Blue temasında problem!

phpBB 3.0.x sürümleri için stil veya temalar hakkındaki sorunlarınızı buraya yazabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
RastaN
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Royal Blue temasında problem!

Mesaj gönderen RastaN »

Provista ve provistab temalarında problem yaşadığım için RoyalBlue temasını denemek istedim!

Ama bunda da daha değişik bir problem var!

Mesajlara cevap yazmak için yeni konu açmak için butonlar çıkmıyor!!!! :shock:
Ayrıca profil kısmında da üyenin online offline olduğunu gösteren butonlarda gözükmüyor!

Bu konuyu halletmenin kısa bir yolu varmıdır? Yoksa bu temadanda yol yakınken dönelim mi?

Provista ve provistab'de de İE ile problemler çıkıyor. Provistab İE da ekranı dağıtıyor. Firefoxta Logo gözkmüyor!!

Provista ise İE da güzel çalışıyor ama Firefoxta Logo gözükmüyor!??

Ahh! ne vardı 3'e geçecek!!! :cry:
En son RastaN tarafından 26.09.2008, 04:59 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
2 mi güzel-3 mü Özel? Anlamadım ben bunu?
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Royal Blue temasında problem!

Mesaj gönderen VSaBaH »

:!:Lütfen konu açmadan önce arama yapınız...

:arrow: viewtopic.php?f=39&t=12987

Lütfen viewtopic.php?t=690mız okuyunuz![/b] [Kural 6]
RastaN
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Royal Blue temasında problem!

Mesaj gönderen RastaN »

Merhaba,
:oops:
Arama yapmıştım ama ''RoyalBlue'' ile ilgili bir şey bulamadım. Arama yapmadan hatta güncellenen konuları dahi okumadan birşey sormamaya gayret ediyorum. Hatta gerekirse www.phpbb.com dan da araştırmaya gayret ediyorum.

Aslında ''tr'' klasörü açıp içine 'Türkçe' butonların kopyalanması ( varsa var olanı kullanarak, yoksa Türkçeleştirerek !) gerektiğini de daha önceden biliyordum, ama beni şaşırtan ingilizce butonların da çıkmayışı oldu. Oysa ki denediğim başka arayüzlerde bu sorun olmamıştı. En azından ingilizce butonlar çıkıyordu. Bu sefer çıkmayınca şaşırdım.

Şimdilik şöyle çözmüş olduk
; stilin imageset klasörü içerisine 'tr' isimli bir klasör açtım ve içerisine ingilizce butonları tekrar kopyaladım. Böylece butonlar ingilizce de olsa artık gözüküyor.

Eğer stili kullanmayı sürdürecek olursam, butonları da grafiksel olarak sonradan kendim Türkçeleştiririm artık!

Yardımınız için teşekkürler! :)
2 mi güzel-3 mü Özel? Anlamadım ben bunu?
Kilitli

“3.0.x Stil Sorunları & Yardım” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir