Yönetim Paneline Giremiyorum Hocalarım

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
timucin80
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Yönetim Paneline Giremiyorum Hocalarım

Mesaj gönderen timucin80 »

http://members.lycos.co.uk/obitet2006

benim sitem bu (reklam vermek için yazmadım) sitemde düzenlemeler yapmak için kapattım. Fakat bir daha yönetim paneline ulaşamadım. ne yapmam gerekiyo. Ayrıca bişey yapmadım. daha doğrusu hiçbişey yapmadım. Yönetim paneli ayarlardan forum kapalıyken mod ve yönetici girişi şimdi tam hatırlamıyorum kapalı. Ne yapmam gerekiyo sayın hocalarım bana bir fikir verirmisiniz .... Admin arkadaşlardan bu konu ile ilgilenecekler olursa şifreleri vermeye hazırım....
YESILEJDER
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen YESILEJDER »

Sıte Kapalıyken Admın Ve Mod ların gırmesını engelleyen bır mod kurdunuz mu kurmadıysanız sitenizin adresının sonuna admin/index.php yi ekleyerek admın gırısı bolumune gelıp gırıs yaparsanız forumu ayarlardan yenıden acabılırsınız.
DİKKAT!

Sitene Aquamp Medya Player Kurmak Istıyorsan TIKLA
timucin80
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen timucin80 »

YESILEJDER yazdı:Sıte Kapalıyken Admın Ve Mod ların gırmesını engelleyen bır mod kurdunuz mu kurmadıysanız sitenizin adresının sonuna admin/index.php yi ekleyerek admın gırısı bolumune gelıp gırıs yaparsanız forumu ayarlardan yenıden acabılırsınız.

ben sizin söylediklerinizi yaptım fakat sayfa görüntülenemiyor. tek bi makinada değil işteki ve evdeki makinamdada denedim fakat olmadı. Herhangibir mod kumadım. ftp den baktım admin/index.php var fakat girmiyor bir türlü ne yapacağımı şaşırdım valla. Ne yapmalıyım hocam bi akıl verin bana.

yada bari şu konuda akıl verin lütfen ben 7 gün önce ftp den sitemi komple yedeklemiştim tabi sql yide. acaba yeniden atsam ftp ye silipte tabi nasıl olur çalışırmı forumum ?
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

Daha önce sitemizde yayınlamış olduğumuz Lycosta phpBB Kurulumu makalesinde yönetim paneline girişteki problemi düzeltmek için kodlar verilmiştir, o başlığı incelerseniz sorununuza çözüm bulabilirsiniz.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir