Kontrol panelinde yaptığım değişikler aktif olmuyor ?

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
UFUKXXX
Kayıtlı Kullanıcı

Kontrol panelinde yaptığım değişikler aktif olmuyor ?

Mesaj gönderen UFUKXXX »

Arkadaşlar kontrol panelinde yeni bir stil ekleyip aktif ettiğim zaman yada rütbe vs gibi durumlar forum içinde aktif olmuyor, kontrol panelinde ön bellek temizliğide yaptım ama düzelmedi başka bir ayarı varmıdır ?
teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
UFUKXXX
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Kontrol panelinde yaptığım değişikler aktif olmuyor ?

Mesaj gönderen UFUKXXX »

YOKMU Arkadaşlar yardım edebilecek olan ?
Kullanıcı avatarı
UFUKXXX
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen UFUKXXX »

?
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen bplr »

Rütbe için özel rütbe resimi yüklemen gerekir.
Aktif olmayan nedir? Örnek olarak prosilver da görülen ama yeni sitilde görülmeyen bir rütbe resimi gösterebilir misin?
Kullanıcı avatarı
UFUKXXX
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen UFUKXXX »

bplr yazdı:Rütbe için özel rütbe resimi yüklemen gerekir.
Aktif olmayan nedir? Örnek olarak prosilver da görülen ama yeni sitilde görülmeyen bir rütbe resimi gösterebilir misin?
rütbe resimlerini ekledim ftp den ranks klasörüne attım, kotrol panelinde rütbe ayarlarını yaptım fakat forum içinde etkin olmuyor sadece bu değil, stil değiştiriyorum forumun stilini ,oda değişmiyor, hep aynı stilde kalıyor.
l3oomerangg
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen l3oomerangg »

UFUKXXX yazdı:
bplr yazdı:Rütbe için özel rütbe resimi yüklemen gerekir.
rütbe resimlerini ekledim ftp den ranks klasörüne attım, kotrol panelinde rütbe ayarlarını yaptım fakat forum içinde etkin olmuyor sadece bu değil, stil değiştiriyorum forumun stilini ,oda değişmiyor, hep aynı stilde kalıyor.
Bir ihtimal kategori ve forumları oluştururken forum stili olarak varsayılan stil yerine o an ki temanı seçtiysen forumun varsayılan temasını değişsende forumlarda eski teman ve ayarları gözüküyordur... Onları bir kontrol et... Olmadıysa ekle deLydoLy@hotmail.com
İmzaya gerenk yok maykk...
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 4 misafir