Admin Paneline Giremiyorum

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
!ll3g@l
Kayıtlı Kullanıcı

Admin Paneline Giremiyorum

Mesaj gönderen !ll3g@l »

Meraba Arkadaşla;
Biz arkadaşlarla bir site kurduk be bu sitenin mevcut teması olan prosilveri degiştirme kararı aldık,Ve temayı cuteftp yardımıyla ftp ye girerek degiştirdik ve daha sonra admin panelinden yükledigimiz temayı sectik ve tema şimdilik kullanılır durumda Velakin; Mevcut temadan kaynaklanan sorunlar nedeniyle galiba ccevap yazamıyoruz,başlık acamıyoruz ve En öenmlisi Admin Paneline giremiyoruz.
Sitenizde mevcut olan basamakları anladıgım kadarıyla denedim ancak yine sonuç alamadım
Bu yüzden Sizden Yardım İStiyorum Admin Paneline nasıl Girebilirim
Aldıgım Hata bu ;"Yönetim Kontrol Paneline erişmek için şifrenizi girmelisiniz."
Lütfen en ince ayrıntısına kadar açıklayın şimdiden saolun.İyi Akşamlar.
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Admin Paneline Giremiyorum

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

yönetim paneline girmek icin sifre lazim evet o sifreyi verirseniz girersiniz eger sizi atarsa yeniden girs isterse baska bi internet programmi ile giris yapin zaten temanizda bi problem var gibime gelyior siteniz bembeyaz sadece yazilar felan yaziyor okadar
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
!ll3g@l
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Admin Paneline Giremiyorum

Mesaj gönderen !ll3g@l »

Ya şimdilik bizim için Öenmli Olan Admin paneline girmek ancak şifreyi yazıyoruz sonra login olmuyor girmiyor admin paneline tekrar şifreyi yazdıgımız yer geliyor Yazıyoruz yine aynı Aşagıdaki gibi

"Yönetim Kontrol Paneline erişmek için şifrenizi girmelisiniz."
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir