Kategori Oluşturamıyorum.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Kategori Oluşturamıyorum.
Phpbb Üstadlarım SAygılarımı Sunarım.Phpbb Kullanımına bu gün başladım sitem açıldı bu gün şu an aktif . kategori oluşturuyorum ama yönetim panelinden ama izinleri doğru yapamadığım için galiba sitede kategoriler görünmüyor.bu konuda acil yardım edecek üstatlarıma şimdiden teşekkür ediyorum.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: Kategori Oluşturamıyorum.
izin verirken
Yöneticiler
Botlar
Global Moderatörler
Kayıtlı Kullanıcılar Misafirler diye seçenekler var bunların hangisini kullanmalıyım .? ve başka bir işlem yapmalımıyım.?
Yöneticiler
Botlar
Global Moderatörler
Kayıtlı Kullanıcılar Misafirler diye seçenekler var bunların hangisini kullanmalıyım .? ve başka bir işlem yapmalımıyım.?
-
- Kayıtlı Kullanıcı
üstatlar uzun süredir ugraşıyorum yazıma cevap alamadım. msnden söyleye bilecek arkadaşlara acil ihtiyacım var. profesyonel761@hotmail.com
Kategorilerin içerisinde forumlar yoksa anasayfada gözükmez. Anasayfada gözükmesi için kategorilerin içerisine forumlar açmalısınız.
Açtığınız forum ve kategorileri izinlerini de test forumundan kopyalayınız.
Açtığınız forum ve kategorileri izinlerini de test forumundan kopyalayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
tşk.ederim yazdığın için üstadım ama nasıl oluşturacağım biraz ayrıntılı şekilde yazarmısınız.
Yönetim Kontrol Paneli >> Forumlar >> Forum açmak istediğiniz kategoriyi tıklayın >> Yeni Forum oluştur
1. Forum tipini "forum" olarak seçiniz.
2. Forum adı giriniz.
3. "İzinleri şuradan kopyala:" kısmında "test forumu" ya da test forumunu izinleri ile oluşturduğunuz bir kategoriyi seçiniz.
4. Gönde'e tıklayınız.
Not: Eğer test forumu sildiyseniz gerekli izinleri sizin ayarlamanız gerekiyor. Bu ayarlama işlemi biraz sıkıntılı olur. O yüzden forumu silip tekrar sıfırdan kurarak bu işlemleri baştan sorunsuz bir şekilde yapabilirsiniz.
Kolay gelsin.
1. Forum tipini "forum" olarak seçiniz.
2. Forum adı giriniz.
3. "İzinleri şuradan kopyala:" kısmında "test forumu" ya da test forumunu izinleri ile oluşturduğunuz bir kategoriyi seçiniz.
4. Gönde'e tıklayınız.
Not: Eğer test forumu sildiyseniz gerekli izinleri sizin ayarlamanız gerekiyor. Bu ayarlama işlemi biraz sıkıntılı olur. O yüzden forumu silip tekrar sıfırdan kurarak bu işlemleri baştan sorunsuz bir şekilde yapabilirsiniz.
Kolay gelsin.
bunun chmod ayarlarıyla bi ilgisi warmı peki ???? hani en son 666 felan dioruz ya bunun foruma etkisi yani sanırım yok ama soruyum dedim
ben şimdi phpbb ile gelen test forumunuda sildim napmam lazım cıkmıo bişiiiii
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
http://img505.imageshack.us/my.php?image=formxs5.jpg
işte böle oldu gelen test forumuda silince we cıkmıo bişiii kontrol panelindne 4-5 tane yeni forum olusturdum ama cıkmıo ana sayfaya dön diince böle resimdeki gibi forum yok dio napmam lazım ???????

ben şimdi phpbb ile gelen test forumunuda sildim napmam lazım cıkmıo bişiiiii
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
http://img505.imageshack.us/my.php?image=formxs5.jpg
işte böle oldu gelen test forumuda silince we cıkmıo bişiii kontrol panelindne 4-5 tane yeni forum olusturdum ama cıkmıo ana sayfaya dön diince böle resimdeki gibi forum yok dio napmam lazım ???????
@berkecan;
Eğer kaybedecek birşeyin yoksa forumu silip tekrar kurmanı öneririm.
Eğer kaybedecek birşeyin yoksa forumu silip tekrar kurmanı öneririm.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir