3.0.0'dan 3.0.1'e geçiş yardım isteği

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
osmanli
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

3.0.0'dan 3.0.1'e geçiş yardım isteği

Mesaj gönderen osmanli »

Merhaba,
Forumum hâlâ 3.0.0'da. Biraz fazla değiştirdiğim için güncellemeleri takip edemedim. 3.0.0'dan 3.0.1'e geçiş yapmam lazım.
Sadece değiştirilen dosyaları bir türlü bulamadım. İndirmek için link verebilecek olan var mı ?

Teşekkürler
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Re: 3.0.0'dan 3.0.1'e geçiş yardım isteği

Mesaj gönderen bplr »

3.0.0 -> 3.0.3 güncellemesi yapmayı tercih etmelisin, güncelleme sonrası, çalışmayan eklentilere ait dosyaları tek tek kontrol edersin. Daha pratik olur, sonra tekrar 3.0.1 -> 3.0.2 -> 3.0.3 güncellemsiyle uğraşmazsın..
Kullanıcı avatarı
osmanli
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen osmanli »

3.0.0'dan 3.0.3'e doğrudan geçiş imkanı var mı ???
Ben yok diye biliyorum. Varsa tabiki öyle yapmak daha akıllıca.
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen bplr »

Birkaç adımda otomatik güncelleştirme paketleri var
3.0.0 -> 3.0.1 -> 3.0.2 -> 3.0.3
Dört adım görünüyor..

Bunun yerine en hızlı ve garantisi, eğer fazla eklentiniz yoksa, tam bir yükleme paketi indirip, config.php hariç tüm dosyaları eskisi üzerine yazdırırsınız,

sonrada
benimsite.com/phpbb3/install/database_update.php
yolundan veritabanını güncellersiniz..
Kullanıcı avatarı
osmanli
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen osmanli »

Güncellemeleri yapmamamın asıl nedeni otomatik update sisteminin çalışmaması. İşlem başladıktan bir süre sonra başarılamadı deyip işlemi iptal ediyor. Bir kaç kere denedim, olmadı. Sanırım sorun .htaccess dosyasında. Çözüm bulamadığımdan ben de vazgeçtim.

Forumumda bir miktar değişiklik var. Tekrardan bunları eklemek çok çok zor değil ama üşeniyorum. :oops:

Yukarıdaki mesaj ile bağlantılı olarak bir uzman sorum olacak :
3.0.3 full package indirsem, config.php hariç hepsini upload etsem, ve daha sonra datalarımı güncellesem sorun düzelmiş mi olacak ? (tabi benim eklentilerim silinmiş olacak, orasını anladım)
Kullanıcı avatarı
ramco29
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ramco29 »

Türkçe destekli tam sürümü config.php hariç roota at ve http://www.senin.com/phpbb3/install/database_update.php yi çağır veritabanı güncelle, hiç bir veri kayıbın olmaz, sadece eklediğin modlar gider.
Veri kayıbım olur diye korkama. Ama yediğini almayıda unutma.
Kullanıcı avatarı
osmanli
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen osmanli »

Deneyeceğim, umarım sorun çıkmaz. Haftada bir yedek alıyorum, bu konuda biraz paranoyağım galiba.

Teşekkürler.
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir