osmanli yazdı:Merhaba,
Gayet basit ve etkili bir ek.
Bir sorum olacak. Halen "yeni sol kolonu" sadece ana sayfada görebiliyoruz. Alt başlıklarda da görülmesi için ne yapmalıyım ?
Bir de türkçe karater sorunu çıktı. Sol kolon içine yazdığım her türlü türkçe karater yanlış görüntüleniyor. Forumun diğer kısımlarında bir sorun yok. Bütün sayfalar unicode olarak görüntüleniyor.
http://www.osmanliparalari.com/phpBB3/
merhaba, prosilver temasında sorunsuz tüm sayfalarda çalıştığı için kuruluma index ve viewforumu ekledim isteyen viewtotoc e de ekleyebilir böylelikle tüm sayfalarda görünür Bu işlem için aşağıda vereceğim değişiklikleri yapmalısınız.
subsilver2 teması için kurulumda sadece index sayfasını verdim sebebi subsilver2 de avatar fonksiyonu index sayfasının dışında çalışmıyor. Avatar fonksiyonu çalışmasada olur diyorsanız bloklarda sorun yok tüm sayfalarda çalışması için aşağıdaki değişiklikleri yapınız.
Aç
viewtopic.php
bul
Öncesine ekle
Kod: Tümünü seç
// Forum sol Blok MOD --Version 1.0.1
$sql = 'SELECT user_avatar, user_avatar_type, user_avatar_width, user_avatar_height
FROM ' . USERS_TABLE . '
WHERE user_id = ' . $user->data['user_id'];
$result = $db->sql_query($sql);
$member = $db->sql_fetchrow($result);
$db->sql_freeresult($result);
$avatar_img = get_user_avatar($member['user_avatar'], $member['user_avatar_type'], $member['user_avatar_width'], $member['user_avatar_height']);
Bul
Öncesine ekle
$template->assign_vars(array(
'USER_AVATAR' => $avatar_img,
'USERNAME' => get_username_string('full', $user->data['user_id'], $user->data['username'], $user->data['user_colour']),
));
Aç
styles/prosilver/templates/viewtopic_body.html
Bul
Öncesine ekle
Aç
styles/subsilver2/templates/viewforum_body.html
Bul
<!-- IF not S_DISPLAY_ACTIVE and (S_IS_POSTABLE or .topicrow) -->
Öncesine ekle
Aç
styles/subsilver2/templates/viewtopic_body.html
Bul
Öncesine ekle
Türkçe kalekter sorununa gelince formunuzada baktım benim yazdığım kalekterlerde sorun yok sizin yazdığınızda sorun var çözümü, türkçe kalekter kullanırken UFT-8 destekli editörle yazdıktan sonra kayıt ederseniz Türkçe kalekter sorunu olmaz.