[MOD][phpbb3.0.X] Forum Sol Blok 1.0.6

phpBB 3.0.x MOD Veritabanımızda yayınlanan ve tarafınızca eklenen tüm yeni phpBB 3.0.x sürümleri için MODların duyuruları buradan yapılmaktadır. phpBB 3.0.x MODları hakkında ihtiyacınız olan desteği lütfen 3.0.x MOD Destek forumuna başlık açarak sorunuz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
ramco29
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

[MOD][phpbb3.0.X] Forum Sol Blok 1.0.6

Mesaj gönderen ramco29 »

Eklenti: Forum sol blok
Sürüm: 1.0.6
Yazar: Ramazan Doğan ( ramco29 )
Açıklama: Forum sayfalarında portal tarzı sol bloklar oluşturur. Menü, kullanıcı paneli, rastgele üye, en çok yazanlar, ziyaretçi sayacı, illerimizi tanıyalım, saat, linkler, reklam ve resim blokları yanında, ekstra bloklar ekleme özelliği sağlar.
Önizleme: http://phpbb.konaklikoyu.eu/

Uyumlu olduğu phpBB3 sürümleri:
  • phpBB 3.0.6
  • phpBB 3.0.7-PL1

Özellikleri:
  • YKP den blokları açıp kapama ve genişliğini ayarlayabilme özelliği
  • Üye giriş menüsü
  • Site menü
  • İP adresi kayıt etme özelliğine sahip ziyaretci sayacı
  • Kullanıcı paneli
  • Rastgele üye
  • YKP den yetkili, yöneticileri ve istenilen üyeyi yada üyeleri listeden çıkarabilme ve listede gösrerilecek üye sayısını ayarlama özelliğine sahip, çok yazanlar bloğu
  • Bağlantılar
  • Reklam ve resim blokları
  • Hava durumu bloğu

Dil dosyaları/eklemeleri:
  • Türkçe
Lisans: GNU General Public License v2

Kurulum zorluğu: Kolay
Kurulum süresi: 15 Dakika
Dosya formatı: .zip
Dosya indirme: Forum sol blok MOD 1.0.6.zip

[ resmi görüntülemek için tıklayın ][ resmi görüntülemek için tıklayın ]
En son ramco29 tarafından 22.04.2010, 23:17 tarihinde düzenlendi, toplamda 17 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: [MOD][phpbb3.0.4] Forum Sol Blok

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

sitenize koymusunuz üye olsak bile indirme yetkimiz yok ? rapide felan yükleseniz alternatif olarak ve önizlemede sitenizde sol blok yok anlamadim gitti :D
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
Kullanıcı avatarı
ramco29
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ramco29 »

İzinlerle ilgili, düşünememişim :( hemen düzenlerim. Ön izlemesi vardı forumda bazı değişikliler yapıyordum kaldırdım ama biraz sonra tekrar ekleyeceğim.
Kullanıcı avatarı
ramco29
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ramco29 »

Ön izleme için firefox dişındaki tarayıcılarla deneyin. Sorun modla ilgili değil fomda şablonları yenileyemiyorum o yüzden firefox göstermiyor, ama yarından sonra firefoxlada ön izleme yapabilirsiniz

Edit: Sayfamdaki sorunu halletim, Firefoxlada ön izleme yapabilirsiniz
En son ramco29 tarafından 15.12.2008, 15:49 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
fikretba
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen fikretba »

yaptığımız forumun en altındaki
Gücümüz phpBB © 2007 phpBB Group' dan.
Türkçeleştirme, Tasarım, Portal ve Teknik Desteklerimiz phpBBTurkiye ve phpBBTurkey' den
URL yönlendirmelerimiz ise phpBB-SEO'dan
yazıyı silmemeniz gerekiyor phpbb vbullient gibi ücretli değildir altaki bu reklam free kod yazanların emeklerinin karşılığı olarak eklenmesi gerekiyor bilginize bu imza olmazsa phpbb yöneticilerinde destek alamazsınız
Kullanıcı avatarı
ramco29
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ramco29 »

fikretba yazdı:yaptığımız forumun en altındaki
Türkçeleştirme, Tasarım, Portal ve Teknik Desteklerimiz phpBBTurkiye ve phpBBTurkey' den
yazıyı silmemeniz gerekiyor phpbb vbullient gibi ücretli değildir altaki bu reklam free kod yazanların emeklerinin karşılığı olarak eklenmesi gerekiyor bilginize bu imza olmazsa phpbb yöneticilerinde destek alamazsınız
Bu mesajın konu ile ne alakası var anlamadım, o bahsettiğizin imzaları kim silmiş?
Benim ana sayfa ve portaldan bahsediyorsanız oradada yapımcının imzası var.
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

fikretba yazdı:yaptığımız forumun en altındaki
karismak gibi olmasin ama...

siz bence baskalarin imzasini kontrol etmekten cok profilinizdeki siteyi phpbb3 sitesi yazin ;)

imzanin ismini degistitrmis ama isimlerinide vermis linklerinide sorun nedir anlamadim ?
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
Kullanıcı avatarı
dokuzharf
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

[MOD][phpbb3.0.4] Forum Sol Blok

Mesaj gönderen dokuzharf »

Link ölmüş..

Böyle bir mod mevcutmudur arkadaşlar ?
Forumun sol tarafına blok ekleyebilir miyiz ?
ve hayat; sunulmuş bir armağandır insana..
Kullanıcı avatarı
ramco29
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ramco29 »

Link yenilendi.
Kullanıcı avatarı
dokuzharf
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

[MOD][phpbb3.0.4] Forum Sol Blok

Mesaj gönderen dokuzharf »

Teşekkürler .. ;)
ve hayat; sunulmuş bir armağandır insana..
Raptiye
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Raptiye »

dostum eTech Classic temasını kullanıyorum. ben bunları tek bir sayfada göstermek istiyorum. yani blok ve forumlar birlikte gözüksün. sağa kayıyor forum. bunu nasıl yaparım?
Kullanıcı avatarı
ramco29
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ramco29 »

Tek bir sayfada derken nasıl yani tam olarak anlayamadım. Ön izlemeye baktınızmı, sanırım sadece index sayfasında istiyorsunuz Öyleyse styles de yapacağın değişikliklerin tamamını yapma sadece index_body.html deki değişikliği yap.
En son ramco29 tarafından 29.03.2009, 16:40 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
osmanli
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen osmanli »

Merhaba,
Gayet basit ve etkili bir ek.
Bir sorum olacak. Halen "yeni sol kolonu" sadece ana sayfada görebiliyoruz. Alt başlıklarda da görülmesi için ne yapmalıyım ?

Bir de türkçe karater sorunu çıktı. Sol kolon içine yazdığım her türlü türkçe karater yanlış görüntüleniyor. Forumun diğer kısımlarında bir sorun yok. Bütün sayfalar unicode olarak görüntüleniyor.

http://www.osmanliparalari.com/phpBB3/
Kullanıcı avatarı
ramco29
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ramco29 »

osmanli yazdı:Merhaba,
Gayet basit ve etkili bir ek.
Bir sorum olacak. Halen "yeni sol kolonu" sadece ana sayfada görebiliyoruz. Alt başlıklarda da görülmesi için ne yapmalıyım ?

Bir de türkçe karater sorunu çıktı. Sol kolon içine yazdığım her türlü türkçe karater yanlış görüntüleniyor. Forumun diğer kısımlarında bir sorun yok. Bütün sayfalar unicode olarak görüntüleniyor.

http://www.osmanliparalari.com/phpBB3/
merhaba, prosilver temasında sorunsuz tüm sayfalarda çalıştığı için kuruluma index ve viewforumu ekledim isteyen viewtotoc e de ekleyebilir böylelikle tüm sayfalarda görünür Bu işlem için aşağıda vereceğim değişiklikleri yapmalısınız.
subsilver2 teması için kurulumda sadece index sayfasını verdim sebebi subsilver2 de avatar fonksiyonu index sayfasının dışında çalışmıyor. Avatar fonksiyonu çalışmasada olur diyorsanız bloklarda sorun yok tüm sayfalarda çalışması için aşağıdaki değişiklikleri yapınız.

viewtopic.php
bul

Kod: Tümünü seç

// Send vars to template
Öncesine ekle

//  Forum sol Blok MOD --Version 1.0.1
    $sql = 'SELECT user_avatar, user_avatar_type, user_avatar_width, user_avatar_height
        FROM ' . USERS_TABLE . '
        WHERE user_id = ' . $user->data['user_id'];
    $result = $db->sql_query($sql);
    $member = $db->sql_fetchrow($result);
    $db->sql_freeresult($result);
    $avatar_img = get_user_avatar($member['user_avatar'], $member['user_avatar_type'], $member['user_avatar_width'], $member['user_avatar_height']);
Bul

// Does this topic contain a poll?
Öncesine ekle

$template->assign_vars(array(	
        'USER_AVATAR'    => $avatar_img,
	    'USERNAME'      =>    get_username_string('full', $user->data['user_id'], $user->data['username'], $user->data['user_colour']),	
    ));

styles/prosilver/templates/viewtopic_body.html
Bul

<!-- BEGIN postrow -->
Öncesine ekle

<!-- INCLUDE sol_bloklar.html -->

styles/subsilver2/templates/viewforum_body.html
Bul

<!-- IF not S_DISPLAY_ACTIVE and (S_IS_POSTABLE or .topicrow) -->
Öncesine ekle

styles/subsilver2/templates/viewtopic_body.html
Bul

<!-- BEGIN postrow -->
Öncesine ekle

Türkçe kalekter sorununa gelince formunuzada baktım benim yazdığım kalekterlerde sorun yok sizin yazdığınızda sorun var çözümü, türkçe kalekter kullanırken UFT-8 destekli editörle yazdıktan sonra kayıt ederseniz Türkçe kalekter sorunu olmaz.
Kullanıcı avatarı
osmanli
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen osmanli »

Php editörü olarak FrontPage kullanıyorum. Bu programda da UTF-8 seçeneğini bulamadım. Ama editör olarak Notepad++ kullanınca sorun çözüldü.

Ama bu seferde aşağıdaki hata çıktı.

phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3760: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /viewtopic.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3762: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /viewtopic.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3763: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /viewtopic.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /viewtopic.php:1)
Ana sayfa ve ve viewforum kısmında bir sorun yok. Asıl mesajın görüntülendiği sayfada bir problem var.
Şimdilik hatalı haliyle yaında bıraktım. :(

http://www.osmanliparalari.com/phpBB3/v ... =15&t=1974
Kilitli

“3.0.x MOD Duyuruları” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 1 misafir