sql error yardım

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
zibidiman
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

sql error yardım

Mesaj gönderen zibidiman »

Dün bir sorunla karşılaştım ama forumda cevap bulamayınca siteyi silip tekrar kurdum yedekten geri yükleme yaptım ve aşağıdaki hatayı aldım ne yapayım

SQL ERROR [ mysqli ]

Unknown column 't.template_inherits_id' in 'field list' [1054]
En son zibidiman tarafından 18.12.2008, 17:24 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: sql eror yardım

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

phpbb_styles_template_data bu tabloyu bosaltipta denermisiniz
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
air

Mesaj gönderen air »

merhaba,
forumunuzu 303 yada 304 'e güncellediyseniz, veritabanı güncellemesi kısmı eksik kalmış görünüyor...
Kullanıcı avatarı
zibidiman
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

EsmerÖzcan yazdı:phpbb_styles_template_data bu tabloyu bosaltipta denermisiniz
dostum senin dediğini yaptım işe yaramadı
air yazdı:merhaba,
forumunuzu 303 yada 304 'e güncellediyseniz, veritabanı güncellemesi kısmı eksik kalmış görünüyor...
senin dediğine gelince direk 3.0.4 u yükledim ama şimdi aklıma geldi yedek 3.0.2 nin yedeğiydi sorun ondan olabilir mi
Kullanıcı avatarı
zibidiman
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

arkadaşlar şukürler olsun o sorunu çözdüm sorun yedekle ilgiliymiş forumu tekrar kurdum 3.0.2 veriyonuyla sonra yedekten geri yükleme yapıp 3.0.4 e yükselttim ve site çalışıyor ancak en altta şuanda siteme girersenizde görebileceğiniz gibi

Fatal error: Not able to open ./cache/data_global.phpphp in /home/zibidima/public_html/includes/acm/acm_file.php on line 112

diye bir hata mesajı var bu nedemek biri cevap verebilirse sevinirim ayrıca esmer özcana çok teşekkürler her soruma cevapveriyor allah forumu kuranlardan ve tüm forum ahalisinden razı olsun
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

zibidiman yazdı:arkadaşlar şukürler olsun o sorunu çözdüm sorun yedekle ilgiliymiş forumu tekrar kurdum 3.0.2 veriyonuyla sonra yedekten geri yükleme yapıp 3.0.4 e yükselttim ve site çalışıyor ancak en altta şuanda siteme girersenizde görebileceğiniz gibi

Fatal error: Not able to open ./cache/data_global.phpphp in /home/zibidima/public_html/includes/acm/acm_file.php on line 112

diye bir hata mesajı var bu nedemek biri cevap verebilirse sevinirim ayrıca esmer özcana çok teşekkürler her soruma cevapveriyor allah forumu kuranlardan ve tüm forum ahalisinden razı olsun

includes/functions.php yi orjinalini bi atarmisiniz yedek alipta (:
akblt.space

Kullanıcı avatarı
zibidiman
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

yaptım ama hata mesajı değişti ve aşağıdaki gibi oldu

SQL ERROR [ mysqli ]

Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2) [2002]

An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.
Kullanıcı avatarı
zibidiman
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

az önce soylediğim error duzeldi ama en altta hala

yazıyor

sanırım mysql hatası sunucudan kaynaklanmış az önceki sevgili esmer özcan kardeşim varmı başka bi çözümün
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

cahce klasörünün CHMOD unu 777 yapin ve icini bosaltinöyle bi deneyin
akblt.space

Kullanıcı avatarı
zibidiman
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

tamamdır üstat çok teşekkür ederim dediğini yaptım ve düzeldi.tekerar tekrar teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

zibidiman yazdı:tamamdır üstat çok teşekkür ederim dediğini yaptım ve düzeldi.tekerar tekrar teşekkürler.
rica ederim (:
akblt.space

Kullanıcı avatarı
zibidiman
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

zibidiman yazdı:tamamdır üstat çok teşekkür ederim dediğini yaptım ve düzeldi.tekerar tekrar teşekkürler.
yukarıdaki mesjı akşam attığımda sorunun geçtiğini sandım ama geçmemiş tekrar ortaya çıktı bende EsmerÖzcanla görüştüm bu konuyu defalarca denemeden sonra sorunu çözmeyi başardık config.php hariç tüm dosyaları sildim ve 3.0.4 un dosyalarını config.php hariç yükledim ve sorun ortadan kalktı demekki neymiş bazı insanlar bu işi gercekten biliyor benden yaşça kuçuk olmasına rağmen esmer özcana ÜSTAT kelimesinden başka birkelime yakıştıramıyorum allah razı olsun özcan kardeş
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot], Google [Bot] ve 5 misafir