Merhaba,
Google'ye sitemin tam adını yazdığımda bile görünmüyor. Sitemi google'de nasıl yayınlarım, görünmesi için ne yapmam gerek?
Sitem bugün (nisan 24) kuruldu.
Sitemi Google'de Nasıl Yayınlarım?
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- difficulty
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Sitemi Google'de Nasıl Yayınlarım?
sitende konuların ve üyelerin olmalı daha bugün kurulmuş
biraz sabretmelisin
birde siteni yayınlamak için google adsense ye üye olmalısın
daha detaylı bilgiye sahip değilim
forumda ve googleda arama yaparsan sanarım nasıl yapıldıgını bulursun
biraz sabretmelisin
birde siteni yayınlamak için google adsense ye üye olmalısın
daha detaylı bilgiye sahip değilim
forumda ve googleda arama yaparsan sanarım nasıl yapıldıgını bulursun
hiç bişey yapmana gerek yok sen sadece sitenin içeriğine göre konular ekle...mesela bilgisayar donanımı hakında bi siten var diyelim sen yeni çıkan bi donanım hakkında ilgi eklersen bu botlar tarafından hemen indexlenir (hafızaya alınır) ve arama motorlarında gösterilmeye başlaır siten daha iki günlük yani çok yeni beklemelisin bu kadar aceleci olma...sen içerik ekledikçe ziyaterçi aldıkça siten google cıkar...site:siteadın.com neyse artık siteni bu şekilde arattır google dan bak bakalım bu şekilde durumun ne bakarsın...
**Websitemi yazamıyorum çünkü yetişkin içerik! yöneticiler bu şekilde olmasını istiyooree,haberiniz olsun istiyoree**Destek veremeyiz demeyin sonra:)
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Malesef Ben Daha önce phpbb2 kullanırken 100 lerce konu açtım ne ararsan vardı amma googlede ne sitemin adı nede alakalı bişey çıkıyor du (sitede 50 adet bot vardı ilk sırada google[BT]) vardı ben de ismini unuttugum bir program kullandım çok büyük etkisi oldu amma biri googleden siteye girdimi e postama mesaj geliyordu bu kendimde olsam nasıl bi ayar yaptıysam
phpBB ile alakalı olmayan sorunlarınızı Genel Tartışmalar forumuna yazınız. Başlık taşındı.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir