Google wepmaster'de site yayınlama felan varmış, nedir o?
Oradan gereken işlemleri yapmazsak stemiz google'de sitemiz görünmeyecek mi, bir de ben siteismimi tam adıyla beraber yazdığımda bile çıkmıyor malesef?
Google Webmaster
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: Google Webmaster
Google bağımsız çalışır. Sitenizin google'de gözükmesi için herhangi bir işlem yapmanıza gerek yoktur.mhun yazdı:Google wepmaster'de site yayınlama felan varmış, nedir o?
Oradan gereken işlemleri yapmazsak stemiz google'de sitemiz görünmeyecek mi, bir de ben siteismimi tam adıyla beraber yazdığımda bile çıkmıyor malesef?
Eğer yeni bir siteniz varsa 1-2 hafta bekleyin siteniz google'de gözükür ardından 1 yıl bekleyin çeşitli anahtar kelimelerde ilk sayfalarda çıkarsınız.
Ancak, bu bekleme süresini kısaltmak, daha fazla kelimede daha ön sıralarda çıkmak dolayısı ile daha fazla ziyaretçi çekmek için Gogıl'a yardımcı olabiliriz.Bu konunun yeri bu forum değil bu yüzden tuhaf bir ironi olarak yine Gogıl'ı kullanarak SEO, Google'ye site kaydettirme, Google Webmaster,Site haritası nedir?... gibi aramalar yaparak bilgi edinmek lazım.
Şuradan başlayabilirsiniz : http://www.google.com/webmasters/
Kolay gelsin, yolunuz uzun ve çetin ...
Gayemiz, imkansızı mümkün, mümkünü kolay, kolayı zarif ve zevkli yapmanın yollarını bulmaktır.
phpBB3 Temaları | SufiForum
Çok çok teşekkürler, büyük bir bilgi verdiniz bana.
Yani kısaca diyorsunuz ki, şuan bir şey yapmama gerek yok çünkü sitem yeni olduğu için gözükmemesi doğaldır ama aradan birkaç hafta geçtiğinde sitem google'de görünecektir. Daha sonraki zamanlarda ise bir şeyler yapmak gerekecektir ama ortalama 1 yıl boyunca gerek yok.
Yani kısaca diyorsunuz ki, şuan bir şey yapmama gerek yok çünkü sitem yeni olduğu için gözükmemesi doğaldır ama aradan birkaç hafta geçtiğinde sitem google'de görünecektir. Daha sonraki zamanlarda ise bir şeyler yapmak gerekecektir ama ortalama 1 yıl boyunca gerek yok.
Evet ama eğer SEO, site haritası vb. ayarlamalar yaparsanız o 1 yılı bir iki aya indirmeniz mümkün.Yalnız SEO çetrefilli bir iştir. Bana sorarsanız 1 yıl boyunca Google için hiçbirşey yapmayın. Sitenizin içeriğini geliştirin o esnada SEO nedir? phpbb SEO nedir bunları yavaş yavaş okuyun.İçeriğiniz özgün ve sağlam olduğunda ki yaklaşık 1 sene sonra SEO çalışmaları yapın.Bu şekilde çok etkili sonuçlar elde edebilirsiniz.mhun yazdı:Çok çok teşekkürler, büyük bir bilgi verdiniz bana.
Gayemiz, imkansızı mümkün, mümkünü kolay, kolayı zarif ve zevkli yapmanın yollarını bulmaktır.

Bir de botlarla ilgili açtığım konuya baksanız..
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir