Posts tablosu
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Posts tablosu
Arkadaşlar forumumda 4500 mesaj var ve phpbb_posts tablosu 58 mb bu çok büyük değil mi? Eğer phpbb için normalse diğer forum scriptlerinde de aynı mı?
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Posts tablosu
benim sitemde 6100 mesaj var ve posts tablosu 18.8 mb seninki normal degil sanirim belki mesajlarin cok uzunsa ondan kaynaklanabilir...
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Neden böyle gözüktüğünü bilemiyorum ama posts tablosunu sıkıştırmadan indirdiğimde 16mb tuttu sorun yok yeniden kurduğumda düzelir sanırım bir de sitenize baktım da foruz.net in teması var akansu paylaştımı bu temayı yoksa sadece size mi verdi? 

- Pierce_MVP
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Benim sitemde 5760 mesaj var.Benim veritaban boyutuda 56.96 mb.Neden bu kadar büyüyor?Bir bileniniz var mı bu konu hakkında?Yada boyutunun büyük olmasımı iyi az mı?
Arada nostalji amacli ugruyorum buraya. Cok guzel gunlerdi :'(
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Akansudan rica ettim sagolsun temayi benimle paylasti ama yayinlamadiFaLSeALaRm yazdı:Neden böyle gözüktüğünü bilemiyorum ama posts tablosunu sıkıştırmadan indirdiğimde 16mb tuttu sorun yok yeniden kurduğumda düzelir sanırım bir de sitenize baktım da foruz.net in teması var akansu paylaştımı bu temayı yoksa sadece size mi verdi?

Arama indexinden olabilir.Fulltext native yerine Fulltext mysql kullanmanızı öneririm.Ayrıca Veritabanı boyutu için para ödüyorsanız , arama indexini tamamen silip Google Özel Arama kullanabilirsiniz.
Gayemiz, imkansızı mümkün, mümkünü kolay, kolayı zarif ve zevkli yapmanın yollarını bulmaktır.
phpBB3 Temaları | SufiForum
phpBB3 Temaları | SufiForum
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 3 misafir