İngilizce butonları nasıl Türkçe yapabilirim en klasörünü Tr olarak değiştirmeme rağmen ingilizce butonlarda görünmüyor. Bu konuda deneyimli arkadaşlar beni bilgilendirebilirse çok sevinirim. Temanın demo adresini aşağıda veriyorum. Herkese iyi forumlar.
http://www.phpbb.com/styles/demo/3.0/?style_id=60
twilightBB Türkçe Butonlar
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- difficulty
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: twilightBB Türkçe Butonlar
forumun dilini türkçe olarak ayarla
eğer bu yetmezse tr klasörünü tekrar en haline çevir
sonra en klasörünü kopyala ve ikinci klasörün adını tr yap
bide bi etkisi olurmu bilmiyorum ama Genel bölümnden ön belleği temizle
eğer bu yetmezse tr klasörünü tekrar en haline çevir
sonra en klasörünü kopyala ve ikinci klasörün adını tr yap
bide bi etkisi olurmu bilmiyorum ama Genel bölümnden ön belleği temizle
-
- Kayıtlı Kullanıcı
bende arıyorum türkçe twilightBB butonLarını ama iLğiLenen yok maaLesef.
ilk önce temanızdaki smilies leri burdakilerle Dark Style' phpBB3 Smilies Değiştirmelisiniz.
ön izleme ve download ÖN İZLEME
Türkçe butonlar içinse subsilver 2 butonlarını imageset.cfg den ayarlayıp bu temada kullanabilirsiniz,bu temanın orjinal konusu twilightBB
ön izleme ve download ÖN İZLEME
Türkçe butonlar içinse subsilver 2 butonlarını imageset.cfg den ayarlayıp bu temada kullanabilirsiniz,bu temanın orjinal konusu twilightBB
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir